محمد ابویی، مشاور امور جوانان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و رئیس خانه شهریاران جوان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به طرح 374 شهریار؛ رویشی ماندگار برای شهر تهران، اظهار کرد: این طرح برای سازماندهی و مشارکت جوانان فعال در سطح محلات و توسعه فعالیتهای فرهنگی اجتماعی شهر تهران در پنج گام سازماندهی شده است.
وی افزود: در گام اول اردوهای توجیه آموزش جوانان محلات شهر تهران در هر محله به صورت تفکیک شده برنامهریزی کردهایم که در این اردوها سه موضوع طرح میشود که میتوان به نقش و مسئولیت اجتماعی جوانان، مدیریت محله و نقش جوانان، سبک زندگی جوانان، تغییرات فرهنگی و هویت جوانان اشاره کرد.
مشاور امور جوانان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: گام دوم، دیدهبانی و پیمایش میدانی از سطح یک محله و ناحیه است که در این گام مسائل و آسیب های جوانان در سطح محله مطرح است.
وی بیان کرد: گام سوم شامل تبیین پروژه مشترک از آسیبشناسی به عمل آمده، گام چهارم شامل اجرای پروژه و گام پنجم شامل ارزیابی و اثربخشی توسط خودم مردم محله است.
ابویی اظهار کرد: پس از پایان گامها در نهایت اردوهای جهادی شهریاران محلات و جوانان محلات شهر تهران را برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: پیشبینیمان این است که طرح 374 شهریار؛ رویشی ماندگار برای شهر تهران تا دیماه به اتمام برسد و پس از آن آماده تشکیل پارلمان جوانان شهر تهران خواهیم بود.
رئیس خانه شهریاران جوان تصریح کرد: پارلمان جوانان شهر تهران در راستای ارتقای نقش نظارتی، مشورتی و اجرایی جوانان در حوزه مدیریت شهری در قالب شوراهای هماهنگی خواهد بود.
وی بیان کرد: تا کنون در مناطقی همچون یک، سه، 16، 11 چنین طرحی را اجرا کردهایم و هنوز در مرحله اجرا هستیم و نمیتوانیم ارزیابی داشته باشیم.