کد خبر: 1474632
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
فرمانده سپاه اراک تأکید کرد:

نقش اثرگذار بسیجیان در ترویج سبک زندگی اسلامی/ بسیج تفکر اسلامی را در جهان بسط داد

گروه اجتماعی: رضایی از نقش بسیج به‌عنوان عاملی مهم در راستای بسط و گسترش فرهنگ‌سازی اسلامی و ترویج سبک زندگی اسلامی یاد کرد و افزود: جوانان و نوجوانان بسیجی با توکل به خداوند می‌توانند زندگی به سبک دینی را در جامعه نهادینه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدرضا رضایی، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک امروز، 27 آبان در تشریح ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج در جمع اصحاب رسانه استان ضمن تقدیر از فعالیت بدون چشمداشت بسیج، این نهاد انقلابی را از جمله‌های‌های سازنده و اثرگذار در پیشبرد اهداف انقلاب عنوان کرد.

وی تنها عامل برای حفظ وحدت و انسجام ملی را وجود با برکت رهبر فرزانه انقلاب و ولایت‌پذیری ملت فهیم ایران اسلامی بیان کرد و گفت: تمامی مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان باید با تبعیت محض از رهبری از فرامین و فرمایشات ایشان پیروی کرده و اجازه دخالت به بیگانکان را ندهند.

رضایی در ادامه از نقش بسیج به‌عنوان عاملی مهم در راستای بسط و گسترش فرهنگ‌سازی اسلامی و ترویج سبک زندگی اسلامی یاد کرد و افزود: جوانان و نوجوانان بسیجی با توکل به خداوند متعال و تأسی به ائمه اطهار(ع) می‌توانند زندگی به سبک دینی را در جامعه نهادینه کنند.

وی با بیان این مهم که بسیج دارای مؤلفه‌ها و شاخصه‌های است که باید به آن ارج نهاده شود، اضافه کرد: بسیجی با وجود داشتن تفکر دینی و اسلامی می‌تواند در کسب موفقیت و پیروزی‌های متعدد نقش‌آفرین باشد؛ ازاین رو این مهم در دوران هشت سال دفاع مقدس، دوران سازندگی و دوران محرومیت‌زدایی اقدامات و خدمات ارزنده‌ای را انجام داده است.

این مقام مسئول همچنین مکتبی و ولایت‌مدار بودن بسیجیان را از شاخصه‌های منحصر به‌فرد یک فرد مخلص و باایمان برشمرد و فراگیربودن بسیج را از جمله مؤلفه‌هایی عنوان کرد که تمامی افراد جامعه می‌توانند در آن حضور داشته باشند و ایفای نقش کنند.

وی در بخشی از سخنان خویش ضمن اشاره به این مطلب که بسیج در تمامی عرصه‌های مدیریتی در قالب رشته‌های مختلف حضور به هم رسانده و از نقش بسیار مهمی نیز برخوردار بوده است، گفت: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به پایان رسیدن جنگ تحمیلی، بسیج در بخش‌های مختلف به عنوان یک اصل مهم قلمداد می‌شود.

رضایی از توسعه و فراگیر شدن بسیج در حوزه‌هایی همچون مدارس، اصناف، جامعه مهندسی، پزشکی و ... ابراز رضایتمندی کرد و گفت: با رشد و گسترش جامعه بسیجی در کشور شاهد رشد و پویایی هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم؛ از این‌رو امید است با طرح بسیج 10 میلیون نفری این روند با رشدی مضاعف روبه‌رو باشد؛ تا جایی که در ترویج فرهنگ اسلامی در جهان گام‌های مؤثری برداریم.

وی ضمن اشاره به همه‌جانبه بودن بسیج، حضور در عرصه‌های اقتصادی از جمله عملیاتی شدن طرح اقتصاد مقاومتی را از دیگر برنامه‌های این نهاد انقلابی دانست و اعلام کرد: تمامی خدمت‌گذاران این حوزه در قالب فعالیت جهادی خدمات خویش را به محرومان در اقصی نقاط کشور عرضه می‌کنند.

فرمانده سپاه ناحیه اراک سازمان‌یافتگی را از اهم شاخصه‌های بسیج عنوان کرد و با بیان اینکه بسیج و بسیجی در تمامی جوانب و زمینه‌ها از انعطاف قابل توجه برخوردارست، افزود: بسیجیان با حضور داوطلبانه در مناطق مختلف از حداقل امکانات نهایت استفاده را برده و در ساماندهی امور تلاش می‌کنند.

وی همچنین اصل مسئولیت‌پذیری و خدمت‌‌رسانی صادقانه، واقع‌بینی، صبر، نجابت و ایمان خالص را از دیگر شاخصه‌های یک فرد بسیجی خواند و اظهار کرد: بسیجیان در عملکردی قابل قبول تفکر اسلامی را در جهان بسط و گسترش داده و امروز بازتاب آن را در بیداری اسلامی نظاره‌گر هستیم.

رضایی در بخش دیگر از سخنان خویش به تشریح ویژه‌‌برنامه هفته بسیج خبر داد و گفت: با تدبیر و دستورالعمل‌های موجود این نهاد انقلابی در این هفته برنامه‌های خود را در قالب 300 عنوان برگزار می‌کند.

وی با بیان این مطلب که هر یک از روزهای این هفته با نام و عنوان خاصی مزین است، اضافه کرد: هفته بسیج از جمعه، 30 آبان آغاز و تا 6 آذر‌ ادامه دارد.

رضایی با بیان این مطلب که جمعه، 30 آبان با نام بسیج، ولایت‌مداری و انتظار نام‌گذاری شده است، بسیج، فرهنگ و تمدن نوین اسلامی را اختصاص یافته به دومین روز از هفته بسیج عنوان کرد و گفت: عناوینی همچون بسیج، جوان و خودباوری، بسیج، اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی شعار روزهای سوم و چهارم این هفته هستند.

وی شعار روز سه‌شنبه، 4 آذر امسال را بسیج، خانواده و سبک زندگی اسلامی نامید و اضافه کرد: بسیج مستضعفین در راه بیت‌المقدس و بسیج، ایثار و میثاق با شهدا عناوین روزهای ششم و هفتم این هفته است.

رضایی در ادامه سخنان خویش به اجرایی شدن برخی از برنامه های این هفته عنوان کرد و گفت: همایش ائمه جماعات، دیدار با امام جمعه، جشنواره خلاقیت‌ها و ابتکارات پایگاه‌های مقاومت بسیج، بازدید از خانواده معظم شهدا، برگزاری مسابقات قرآنی، همایش اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه‌هایی است که در این هفته برگزار می‌شود.

وی در بخشی از سخنان خویش برگزاری محافل انس با قرآن را از برنامه‌های ویژه این هفته بیان کرد و افزود: برگزاری مسابقات ورزشی، همایش شکوه مقاومت، عطرافشانی و غباروبی گلزار مطهر شهدا را از دیگر برنامه‌های این هفته است.

فرمانده سپاه ناحیه اراک در پایان، اضافه کرد: امید است با اجرای برنامه‌های قابل توجه گام‌های اساسی در ترویج و توسعه فرهنگ اسلامی برداریم.

captcha