کد خبر: 1475918
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸
آیت‌الله کعبی:

کنگره جریان‌های تکفیری نشانه مسئولیت‌شناسی مرجعیت است

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری گفت: این ابتکار عمل توسط مرجعیت شیعه نشانه روشن‌بینی، آگاهی و مسئولیت‌شناسی مرجعیت در مبارزه با جریان‌های تکفیری و یک اقدام به موقع است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل ازستاد خبری کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام، آیت‌الله عباس کعبی با اشاره به برگزاری کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام اظهار کرد: تکفیر بر اساس یک برداشت انحرافی ناشی از هوای نفس، بدعت‌گذاری در دین، تعصب، کینه، جهل، ظلم، حسد و رقابت منفی در طول تاریخ شکل گرفته و لطمات جبران‌ناپذیری به اسلام و مسلمین و بشریت زده‌ا ند.
وی با بیان اینکه خوارج یکی از مصداق‌های بارز گروه‌های تکفیری در اسلام است گفت: گروه‌های تکفیری معاصر با استفاده ابزاری از جهاد و تفکر متحجرانه وهابیت شکل گرفته و در واقع ضربه جبران‌ناپذیری به اسلام و مسلمین و بشریت می‌زنند. اتحاد علمای اسلامی و نخبگان جهان اسلام اعم از شیعه و سنی در برابر خوارج دوران، طرد آنها از بدنه و پیکره جهان اسلام و از سویی آگاه‌سازی و روشنگری رسالت امروز علمای درجه اول است.

وی با اشاره به اهمیت کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام گفت: این ابتکار عمل توسط مرجعیت شیعه نشانه روشن‌بینی، آگاهی و مسئولیت‌شناسی مرجعیت در مبارزه با جریان‌های تکفیری و یک اقدام به موقع است. اتحاد علمای اسلام در روشنگری و آگاه‌سازی امت اسلامی و طرد جریان‌های تکفیری تاثیر والایی دارد.

وی به پیامدهای فتنه تکفیر اشاره کرد و گفت: دور کردن مسلمانان از یکدیگر و تشدید اختلاف یکی از پیامدهای فتنه تکفیر است که در نهایت جنگ مذهبی را شکل می‌دهد و سبب می‌شود امت اسلامی در زمینه تمدن‌سازی و پیشرفت و تعالی در برابر دشمنان اسلام به اهداف خود نرسند و دشمنان به آسانی بر امت اسلامی تسلط پیدا کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: تفرقه، تشدید اختلاف و جنگ مذهبی یکی از ابزارهای دشمنان اسلامی است و این فتنه‌ای است که برای عبور از آن بصیرت و هوشمندی نیاز است.

captcha