کد خبر: 1475947
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
امیدیان خبر داد:

لغو عضویت 3 مؤسسه قرآنی در اتحادیه لرستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان از لغو عضویت سه مؤسسه در این اتحادیه در پی بازدید هیئت مدیره خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به بازدید هیئت مدیره اتحادیه قرآنی ـ مردمی استان لرستان به همراه بازرسان، 28 آبان‌ماه، از مؤسسات و خانه‌های قرآن شهرستان کوهدشت، گفت: از سه مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی شهرستان کوهدشت با عنوان بصیرت، نورالهدی و سبط اکبر بازدید به عمل آمد.

وی ادامه داد: پیرو این بازدید، جلسه‌ای هیئت مدیره اتحادیه با حضور حجت‌الاسلام محمدجواد گراوند، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهدشت و فرشید محبی‌مقدم، کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان کوهدشت برگزار شد.

امیدیان با اشاره به مصوبات این جلسه که در اداره تبلیغات این شهرستان تشکیل شد، عنوان کرد: عضویت مؤسسه «حافظان یاس نبی» خرم‌آباد با مدیرعاملی خانم یاسمینی و اخذ مجوز از سوی سازمان دارالقرآن الکریم و آغاز فعالیت این مرکز و لغو عضویت سه مؤسسه که در اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی عضو بودند؛ «شهدای شول‌آباد» الیگودرز و «طاهای» بروجرد به دلیل عدم فعالیت و «نورالامین» کوهدشت که مجوزش از سوی سازمان دارالقرآن لغو شده است، از جمله مصوبات این جلسه بود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با تأکید بر اینکه تا هنگامی که فعالیت این دو مؤسسه برای اتحادیه مؤسسات استان محرز نشود، عضویتشان برگردانده نخواهد شد، اضافه کرد: راه‌اندازی اتوماسیون اداری تا ابتدای بهمن‌ماه و همچنین اعلام ثبت‌ نام از متقاضیان، نامزدی هیئت مدیره و مدیرعاملی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان از 15 آذرماه تا 15 د‌ی‌ماه از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بوده است.

وی تأکید کرد: انتخابات هیئت مدیره و مدیرعامل جدید اتحادیه مؤسسه قرآنی ـ مردمی استان لرستان اول بهمن‌ماه امسال با حضور 50 مؤسسه قرآنی که حق رأی  دارند برگزار می‌شود.

captcha