کد خبر: 1476485
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸

قصه‌گویی بهترین خوراک برای تأمین نیازهای روحی کودکان و نوجوانان است

گروه اجتماعی: معاون امور فرهنگی ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اهمیت قصه گویی برای کودکان و نوجوانان گفت: قصه گویی بهترین خوراک برای تامین نیازهای روحی کودکان و نوجوانان است.

حجت‌الاسلام مهدی فرضی، معاون امور فرهنگی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: قصه‌گویی می‌تواند خوراک خوبی برای تأمین نیازهای روحی کودکان و نوجوانان باشد زیراکه هرچیزی را که بخواهیم از طریق قصه و داستان می‌توانیم به بچه ‌ها انتقال دهیم.
وی با اشاره به انتخاب قصه‌های بومی و محلی با رنگ و بوی اسلامی افزود: یکی از راه‌های مأنوس کردن کودکان و نوجوانان با داستان‌های مذهبی بازگو کردن آن به صورت قصه با بهره‌گیری از گویش‌های بومی و محلی است.
حجت‌الاسلام فرضی عنوان کرد: قصه نقش بسیار مهمی در تکوین شخصیت کودک دارد و از طریق داستان ها و قصه‌هاست که کودک به بسیاری از ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی پی می‌برد.
وی بیان کرد: برگزاری این جشنواره ها و تجلیل از قصه‌گویان برتر یکی از راهکارهای احیای این هنر با اصالت است که می‌تواند جایگاه استان را شایسته و بهتر از گذشته نشان دهد.
معاون امور فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان اعلام کرد: همچنین برپایی این جشنواره باعث ارج نهادن به فن هنرمندانه و ظریف قصه‌گویی و قصه گویان و انتقال مفاهیم نسل گذشته به نسل حاضر است.
حجت‌الاسلام فرضی یادآور شد: کانون محیطی امن و علمی در شکوفایی خلاقیت کودک است، زیرا خداوند در نهاد انسان‌ها همه استعدادها را قرار داده و کانون از محیط‌های امن در شناخت و پرورش خلاقیت کودک است.

captcha