به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «الوطن» چاپ عربستان، سرمايهگذاری بخش اسلامی اين نمايشگاه توسط «محمد عبداللطيف جميل» بنيانگذار مؤسسه «همزيستی مشترك اديان آسمانی» و انجمن اسلامی مراكش انجامشد.
همچنين سرمايهگذاری و حمايت از بخش اديان مسيحی و يهودی اين نمايشگاه را مؤسسه «سنت كاترين» مسيحی برعهدهداشت.
«لين برين» مدير اجرايی كتابخانه بزرگ لندن با اشاره به اهميت برگزاری اين نمايشگاه در جهان امروز گفت: هدف از برگزاری اين نمايشگاه، تقويت تفاهم و همزيستی مسالمتآميز بين پيروان اديان آسمانی و تقويت ريشههای تاريخی اديان است و كتابخانه ملی لندن در نظر دارد، نمايشگاه مقدسات مشترك اديان را به صورت گردشی در ديگر كشورها برگزاركند.
نسخهای از قرآن كريم به خط شكسته كه از قديمیترين قرآنهای موجود در جهان است و قدمت آن به آغاز قرن هشتم ميلادی (قرن اول هجری) برمیگردد و سفرهای پنچگانه حضرت موسی به زبان سريانی كه از قديمیترين نسخههای معروف انجيل است و نيز پرده كعبه متعلق به قرن 13 هجری، از جمله آثارعرضه شده در اين نمايشگاه است.
در نمايشگاه مذكور علاوه بر كتابهای زيبا و منحصر به فرد اين كتابخانه، نسخههای قديمی و نادری كه از مؤسسات دينی به امانت گرفتهشده؛ نظير سه نسخه قديمی قرآن كتابخانه مراكش، به نمايش گذاشتهشد.
نسخه خطی لندن؛ از قديمیترين نسخههای تورات و يكی از پنج كتب عهد قديم و نيز نسخههای خطی سينا كه از قديمیترين نسخههای عهد جديد بوده و اهميت زيادی در تاريخ پژوهشهای دينی متون مسيحی دارد از جمله 230 نسخهای هستند كه در كتابخانه لندن به نمايش گذاشتهشدهاند.