کد خبر: 1605
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰
به‌همت مجمع حافظان؛

کلاس‌ آموزش و تثبیت حفظ قرآن در خرم‌آباد برپا شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: کلاس‌ آموزش و تثبیت حفظ قرآن‌ کریم ویژه بانوان به‌همت مجمع حافظان قرآن لرستان در خرم‌آباد برپا شد.


حسین‌علی قائدرحمت، مسئول مجمع حافظان استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه لرستان، در تشریح فعالیت‌های این مجمع گفت: در شش ماهه دوم امسال مجمع حافظان قرآن لرستان برای حافظانی که علاقمند به دریافت مدرک تخصصی حفظ هستند یا در آزمون‌های سراسری مرتبط با قرآن از سهیمه حفظ اعم از تخفیف شهریه، ادامه تحصیل در رشته مرتبط با حفظ قرآن استفاده کنند، کلاس‌های آموزش و تثبیت حفظ قرآن و ارتقاء سطح مفاهیم و قرائت را برگزار کرده است.



وی اضافه کرد: در حال حاضر کلاس‌ آموزش حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن ویژه بانوان حافظ قرآن در مجمع حافظان استان لرستان دایر است که 20 نفر از بانوان در آن شرکت دارند.



مسئول مجمع حافظان استان لرستان در خاتمه با بیان اینکه مجمع حافظان قران استان لرستان همچنین آمادگی دارد جهت آقایان حافظ قرآن نیز در صورتی‌که متقاضی باشند اقدام به تشکیل کلاس آموزش و تثبیت قرآن کریم کند، یادآور شد: در کلاس آموزشی ویژه بانوان مفاهیم آن توسط علی‌حسین قائدرحمت و قرائت توسط بیرانوند آموزش داده می‌شود.

captcha