کد خبر: 1767966
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۵

نشست «حفاری مسجدالأقصی زخمی بر دل اين مسجد» در تركيه برگزار می‌شود

گروه بين‌الملل: نشست «حفاری مسجدالأقصی زخمی بر دل اين مسجد» به همت انجمن صلح استانبول، شنبه پنجم ارديبهشت در مركز فرهنگی ـ هنری «زيتون بورنو»( Zeytinburnu) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از mirhaber، هدف از برگزاری اين نشست يك روزه بررسی تهديدهای رژيم صهيونيستی و هشدار درباره تخريب قبله اول مسلمانان جهان است.
انجمن صلح استانبول با انتشار بيانيه‌ای ضمن اعلام اين خبر گفت: اسرائيل سال‌ها است كه به نام تحقيقات باستا‌ن‌شناختی اقدام به حفاری در زير مسجدالأقصی كرده و اين اقدامات منجر به تخريب ستون‌های اين مسجد شده است؛ در واقع اسرائيل درنظر داد با تضعيف ستون‌های اين مسجد، قبله اول مسلمانان را تخريب كرده و اين مكان مقدس اسلامی را نابود كند.
در ادامه اين بيانيه آمده است: رژيم صهيونيستی قصد دارد اين مسجد را ويران كرده و به جای آن معبد سليمان را بنا كند عملی كه هدفش فقط يهودی‌سازی فلسطين و قدس شريف است.
captcha