کد خبر: 1846
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴
فرماندار اردبیل:

مسئولان اجرایی فضا‌سازی مناسب جهت استقبال از ماه محرم را انجام دهند

گروه اجتماعی: برگزاری شایسته و با نظم و ترتیب عزاداری‌های ماه محرم نشان از عشق و ارادت مردم اردبیل به سرور و سالار شهیدان و قمر بنی‌‌هاشم دارد به همین دلیل همه مسئولان اجرایی و دستگاه‌های ذیربط وظیفه دارند تا آغاز این ایام تدابیر و فضا‌سازی مناسب جهت استقبال از ماه محرم داشته باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اردبیل، کاظم دبیر، فرماندار اردبیل، صبح امروز، پنجم آبان‌ماه در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم‌های مذهبی و طشت‌گذاری محرم‌الحرام در اردبیل، اظهار کرد: با هماهنگی دستگاه‌های متولی فرهنگی و خدماتی مراسم‌های مذهبی عزاداری ایام محرم‌الحرام با نظم و شکوه به مانند سال‌های گذشته در اردبیل برگزار خواهد شد.



وی خاطرنشان کرد: عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی شناسنامه شهر اردبیل است و مردم این استان ولایت‌مدار و حسینی با برگزاری مطلوب و شایسته این مراسم‌ها ارادت خود را به سرور و سالار شهیدان امام‌حسین(ع) نشان می‌دهند.



فرماندار اردبیل ادامه داد: برگزاری مراسم‌ها و عزاداری‌های محرم‌الحرام باید با نظم و در شأن عزاداری اباعبدالله‌الحسین(ع) بوده و نشانگر ارادت و عشق مردم این خطه به ائمه اطهار باشد.



دبیر گفت: به همین دلیل همه مسئولان اجرایی و دستگاه‌های ذیربط وظیفه دارند تا آغاز این ایام تدابیر و فضا‌سازی مناسب جهت استقبال از ماه محرم داشته باشند.



در این جلسه همچنین مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در سخنانی از هماهنگی با محلات و مداحان و شاعران برای برگزاری مناسب و پر محتوای مراسمات و عزاداری‌های ایام محرم‌الحرام خبر داد.



حجت‌الاسلام مهدی ستوده بیان کرد: آمادگی دستگاه‌های متولی و هماهنگی محلات و عزاداران باید به نحوی شایسته و در خور شأن عزاداران امام حسین(ع) باشد.



همچنین در این جلسه معاون سیمای صدا و سیمای مرکز اردبیل نیز از برنامه‌ریزی و آمادگی مناسب صدا و سیما برای پخش مراسم عزاداری محلات مختلف اردبیل از صدا و سیمای مرکز اردبیل خبر داد.



علیرضا پوستی تصریح کرد: دستگاه‌های متولی و اجرایی و هماهنگ‌کننده باید طوری برنامه‌ریزی کنند تا پوشش مناسب تصویری برای پخش در ابعاد ملی و جهانی توسط صدا و سیما به نحو شایسته انجام گیرد.


captcha