به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، در اين مراسم «سيد محسن موسوی بلده» استاد پيشكسوت قرآن كريم در سخنانی با گراميداشت سالروز رحلت استاد «اربابی» مهربانی، صبر، خوش اخلاقی و نشاط معنوی را از ویژگی های بارز شخصيت آن مرحوم ذكر كرد.
وی با اشاره به آيهای از سوره مريم گفت: اخلاق و منش آن استاد بزرگوار به گونهای بود كه تمام افرادی كه وی را میشناختند با هر گرايش و سليقهای كه داشتند، او را دوست میداشتند و اين مودت الهی است كه باعث میشود حتی مخالفان دين و قرآن نيز در اعماق وجود خويش صالحان را دوست بدارند.
موسوی در بخش ديگری از سخنان خويش با اشاره به آيات 155 تا 157 سوره بقره گفت: استاد اربابی همواره التيامدهنده خانوادههايی بود كه فرزندشان به شهادت میرسيد و پس از شهادت فرزندش «شهيد امير اربابی» با وجود آن كه قلب و درون وی شكسته و داغدار بود اما در ظاهر، هرگز صبر و استقامت خود را از دست نداد و در كنار همسر بزرگوارش به عنوان الگويی برای خانوادههای شهيد به شمار میآمد آن چنان كه رهبر معظم انقلاب نيز در پيام تسليت رحلت وی به اين مهم اشاره كرده و از آن مرحوم به عنوان يكی از «صابران محتسب» ياد كردند.
وی همچنين با اشاره به برخی از خاطرات خويش در كنار استاد «اربابی» خاطر نشان كرد: داوری مسابقات قرآن كاری بسيار سخت است و اعصاب داور را به شدت مشغول میكند، اما استاد «اربابی» هميشه با آرامش و نشاط معنوی خويش در هيئت داوران حضور میيافتند و اين آرامش و نشاط را به آنان منتقل میكردند.
همچنين در ادامه، تعداد زيادی از قاريان به تلاوت پرداختند كه در ميان آنان میتوان به تلاوت «علیاكبر حنيفی» استاد و پيشكسوت قرآنی، «قاسم رضيعی» و «محمدرضا پورزرگری» قاريان بينالمللی و «عبدالهی» حافظ نوجوان كل قرآن كريم اشاره كرد.
مدت كم و كيفيت بالای هر تلاوت و به ويژه انتخاب آيات مرتبط با جايگاه و پاداش مؤمنان از نكات مهم اين مراسم بود كه مورد تائيد استاد «موسوی» و تشويق حضار قرار گرفت.
يادآور میشود، استاد «علی اربابی» 17 اسفندماه 1385 دار فانی را وداع گفت و در سالهای گذشته مراسم گراميداشت آن مرحوم با حضور فعالان جامعه قرآنی در امام زاده پنج تن لويزان برگزار شده است.