کد خبر: 2179
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸
حجت‌الاسلام خاموشی:

سادات پاسدار ولایت اهل‌بیت(ع) هستند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پیامی به اولین همایش بزرگ سادات خراسان جنوبی، گفت: سادات پاسدار ولایت اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) هستند و با الگوبرداری از رفتار نبوی و علوی برگ‌های زرین دفتر انسانیت را زینت بخشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه خراسان جنوبی، متن کامل پیام حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی به همایش سادات خراسان جنوبی به شرح زیر است:



بسم الله الرحمن الرحیم



قال الصادق(ع): «ولایت امیرالمؤمنین نزد من محبوب‌تر از ولادتم از امیرالمؤمنین است، زیرا ولایت علی بر من فریضه و ولادت من از ایشان فضیلت است»، حمد و سپاس خداوند متعال را سزد که جامع همه صفات نیکوست و درود و صلوات بر خاتم پیامبران و آل مطهرش که به‌راستی تجلی‌گه اسمای الهی و  سرآمد همه فضایل نیک و سجایای اخلاقی‌اند.



آنانی که  به تعبیر امام زین‌العابدین(ع)، درهاى ورود به محضر خدا و راه راست اویند، ظرف دانش او و بازگوکننده وحى او و پایه­هاى توحید و جایگاه راز اویند. سلاله پاکی که امام باقر(ع) نیز درباره ایشان فرمود: اى مردم! خداوند خاندان پیامبر شما را به کرامت خود ارجمندى بخشیده و به هدایتش عزیز داشته است و به دینش اختصاص داده و به علمش فضیلت بخشیده و دانش خود را بدیشان سپرده و از آنها خواهان پاسدارى آن شده است.



آنان امامان دعوتگر و جلوداران هدایتگر و داوران حاکم و الگوى نیکو و خاندان پاک و امت میانه‌رو و مشخص‌ترین و راست‌ترین راه و موجب آرامش مردم گردانده است.



امام صادق(ع) هم درباره جایگاه اهل بیت (ع) فرمود: «خداوند ولایت و امامت ما اهل‌ بیت(ع) را محور قرآن و سایر کتاب‌های آسمانی قرار داده و چرخش آیات محکم را بر مدار ولایت ما اهل‌ بیت(ع) استوار ساخت.



کتاب‌های آسمانی به ولایت ما مورد عنایت قرار می‌گیرد و ظهور ایمان به ولایت ما است. رسول خدا(ص) قرآن و آل محمد(ص) را مقتدای همه انسان‌ها دانست، از این‌رو ست که خداوند متعال دوستی اهل بیت(ع) رسول خویش(ص) که جلوه‌ای از پیروی آنان است را در  قرآن مزد رسالت قلمداد فرموده و حرکت در مسیر آنان را حرکت در راه خویش دانسته است، آنها کشتی نجاتند و تمسک به آنها تمسک به حبل‌الله می‌‌باشد.



خاندان رسول خدا(ص) و نسل پاک و گرانقدر آن حضرت همواره بر تارک پر فراز و نشیب تاریخ درخشیده و همیشه در صدر قافله آزادی‌خواهی و حق‌طلبی جهان قرار گرفته‌اند، تلاش‌های مزدورانه‌ای در دوران‌های گوناگون تاریخ در قالب نسل‌کشی مسلمانان به‌ویژه سادات عزیز با هدف ریشه‌کنی خاندان پیامبر(ص) صورت گرفته است، اما اراده الهی بر این استوار است که نسل آفتاب برای همیشه در سراسر عالم پراکنده و با پیشتازی در عرصه اخلاق و رفتار یاد و خاطره رسول راستین و اولاد طاهرینش را در ذهن‌ها زنده نگه دارند.



انتظار ویژه‌ای که هم‌اکنون از سادات عزیز می‌رود این‌که قدردان فضیلتی باشند که خداوند متعال ارزانی آنان داشته و پاسدار ولایت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) گردند و با الگوبرداری از رفتار نبوی و علوی برگ‌های زرین دفتر انسانیت را زینت بخشند، اینک در آستانه برگزاری نخستین همایش بزرگ سادات استان خراسان جنوبی با ادای احترام به مردم ولایتمدار به‌ویژه سادات گرانقدر آن سامان تلاش برگزارکنندگان این همایش معنوی را ارج نهاده و امیدوارم برپایی این همایش معنوی سرآغازی برای همایش‌های بزرگتر در کشور عزیز و سرافراز و حرکتی برای احیای فرهنگ گرانسنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) باشد.


captcha