کد خبر: 2213058
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۳

حمله دژخيمان رژيم آل‌خليفه به هيئت‌های عزاداری بحرين

گروه بين‌الملل: دژخيمان رژيم آل‌خليفه، امروز، 6 آبان‌ماه، به هيئت‌های عزاداری بحرين كه در سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی، جوادالائمه(ع)، تجمع كرده بودند، يورش بردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری اباء، شيعيان و اهل‌تسنن بحرين با هدف مقابله با فتنه‌انگيزی كينه‌توزان امروز با حضور در هيئت عزاداری سالروز شهادت امام محمد تقی(ع) در منطقه «المحرق» بحرين، در سالروز شهادت اين امام بزرگوار عزاداری كردند.
نيروهای رژيم آل خليفه كه اين اتحاد و همدلی مردم بحرين را تاب نياوردند، با حمله به هيئت‌های عزاداری، شيشه‌های خودرو شهروندان بحرينی را شكستند و به منزل آنان يورش بردند.
اين در حالی است، كه شماری از جوانان اهل‌تسنن در حمايت از هيئت‌های عزاداری با مزدوران رژيم ‌آل‌خليفه درگير شدند و هم‌اكنون، شمار زيادی از نيروهای امنيتی رژيم ‌آل‌خليفه در راه‌های منتهی به منطقه المحرق تجمع كرده‌اند و با شليك گلوله و بمب‌های صوتی درصدد متفرق‌كردن هيئت‌های عزاداری هستند.
بر اساس اين گزارش، پارلمان اتحاديه اروپا، ديروز، 5 آبان‌ماه، در قطعنامه‌ای خواستار آزادی فوری همه تظاهرات‌كنندگان و فعالان در بحرين شد.
پارلمان اتحاديه اروپا در اين قطعنامه 18 بندی بر ضرورت گفت‌و‌گوی جدی، سريع و بدون پيش شرط با مخالفان در بحرين تاكيد كرد.
پارلمان اروپا همچنين با درخواست برای سفر كميته‌ای حقيقت ياب از سوی كميساريای حقوق بشر، توقف فوری محاكمه پزشكان و آزادی همه تظاهرات‌كنندگان و فعالان حقوقی، سياسی و اجتماعی را خواستار شد.
captcha