کد خبر: 2221633
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۵

حقوق متقابل زن و مرد با توجه به ديدگاه اهل سنت بررسی شد

گروه انديشه و علم: بررسی استدلالی حقوق متقابل زن و مرد، موضوع پايان‌نامه حجت‌الاسلام غلامرضا ناظمی است كه با حضور طلاب و اساتيد داور، در حوزه علميه خراسان بررسی و از آن دفاع شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از شبكه اجتهاد، بررسی استدلالی حقوق متقابل زن و مرد عنوان پايان‌نامه حجت‌الاسلام «غلامرضا ناظمی» است كه با حضور طلاب و اساتيد داور و راهنما، 21 آبان‌ماه در مركز مديريت حوزه علميه خراسان، از آن دفاع شد.
در ابتدای اين نشست، حجت‌الاسلام «غلامرضا ناظمی»، در تبيين سرفصل‌های پايان‌نامه خود، اظهار كرد: اين پايان‌نامه در سه بخش تنظيم شده كه در بخش اول با بيان تعريف، تاريخچه بحث و مفهوم‌شناسی به مباحثی از جمله تعدد زوجيت، تكاليف مشترك زن و مرد، احترام متقابل، جهاد زن، حق اسكان و حق تكامل، پرداخته است.
تدوين‌گر اين پايان‌نامه در ادامه به تشريح مسائل فصل دوم پرداخت و گفت: در اين فصل «حق و حقوق مرد» از ديدگاه قرآن بررسی شد كه مسائلی همچون مسئله حضانت، تربيت فرزند و برتری‌های مرد‍‌ مورد بحث قرار گرفت.
در ادامه مبحث حقوق از ديدگاه اهل سنت، نشوز و فسخ نكاح و حقوق مردان بر زنان از ديدگاه حقوقدانان به طور مفصل مطرح شده است.
ناظمی با بيان اينكه در فصل سوم به حقوق زنان بر مردان و موضوعاتی چون مهريه زن، بارداری و وضع حمل زنان، نفقه زن، نشوز مرد احترام به حق مالكيت، پرداخته شده است، دفاع خود را پايان داد.
در پايان اين نشست، حجت‌الاسلام «محسن جهانگيری» به عنوان استاد داور با تأكيد بر اينكه اصل اثر فوق نگارشی ارزشمند به شمار می‌رود و دارای موضوعات و مباحث قابل توجه است، افزود: گستردگی بيش از حد موضوعات از نقايص اين پايان‌نامه به شمار می‌رود و اشكلات شكلی آن نيز بايد برطرف شود.
captcha