«امين مرادی»، سرپرست حوزه هنری استان كردستان در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه كردستان، گفت: اين فيلم به تهيهكنندگی مشترك حوزه هنری كردستان و «هيوا اميننژاد»، تهيه شده است.
وی اظهار كرد: اين فيلم كوتاه داستانی در مدت زمان 15 دقيقه با مضمونی دينی و اجتماعی زندگینامه خواننده مشهور كردستانی سيدمحمد صفايی را به تصوير میكشد.
مرادی با اشاره به حضور موفق فيلمسازان كردستانی در جشنوارههای مختلف داخلی و بينالمللی افزود: اين فيلم به تهيهكنندگی مشترك حوزه هنری استان كردستان و «هيوا اميننژاد» روز چهارشنبه، 14 دیماه 90 از ساعت 16 در اكران فيلمهای فيلمسازان كردستانی به نمايش در خواهد آمد.
وی بيان كرد: در اين فيلم «سليمان رحيمی»، به عنوان تصويربردار، «سركيو مسگری»، به عنوان صدابردار، «دياكو اميننژاد»، دستيار تصوير و عكاس، «راملن زيرك»، به عنوان مدير توليد، «عثمان سوور»، موسيقی و «رضا علايی»، به عنوان تدوينگر و صداگزار «هيوا اميننژاد»، را در ساخت اين فيلم 15 دقيقهای ياری رساندهاند.
سرپرست حوزه هنری استان كردستان از تمامی علاقمندان دعوت كرد تا روز چهارشنبه، 14 دیماه 90 در محل مجتمع فرهنگی و هنری فجر سنندج در اكران اين فيلم و ساير فيلمهای فيلمسازان كردستانی حضور پيدا كند.