کد خبر: 2350102
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۸

ايران امروز عصر طلايی قرائت را سپری می‌كند/ ضرورت تبليغ جهانی مسابقات قرآن ايران

گروه بين‌الملل: مصر در روزگاران گذشته در قرائت و صوت از جايگاه بالايی برخوردار بود و دوران طلايی قرائت را سپری می‌كرد، اما اين ويژگی و جايگاه، امروز شايسته جمهوری اسلامی ايران است.

صالح خالد جاسم العبيد، نماينده كويت در رشته حفظ بيست‌و‌نهمين مسابقات بين‌المللی قرآن ايران، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) ضمن بيان اين مطلب گفت: مصر در روزگاران گذشته در قرائت و صوت از جايگاه بالايی برخوردار بود و در زمان شيخ محمد رفعت، از قاريان برجسته اين كشور، عصر طلايی قرائت را سپری می‌كرد، اما اين ويژگی و جايگاه، امروز شايسته جمهوری اسلامی ايران است.
صالح خالد جاسم العبيد در ادامه افزود: ايران كشوری شاخص و نمونه در حفظ و قرائت قرآن است و قاريان، مبتهلان و گروه‌های تواشيح در اين كشور حضور نسبتاً چشمگيری دارند.
اين حافظ قرآن كويتی همچنين تصريح كرد: من قاريان ايرانی را به خوبی می‌شناسم و معتقدم آنان از توانمندی‌های بالايی برخوردارند كه منحصر به فرد بوده و اين توانمندی در صوت، تجويد و ادای آيات قرآن توسط آن كاملا نمايان است.
وی خاطرنشان كرد: اميدوارم ايران اين مقام و جايگاه را حفظ كند و ديگر كشورهای اسلامی نيز ايران را الگو قرار داده و مانند اين كشور نسل‌های برجسته قاريان و حفاظ را پرورش دهند.
صالح خالد جاسم العبيد درباره فعاليت‌های قرآنی خود گفت: حفظ قرآن را از 10 سالگی آغاز كردم و در 13 سالگی موفق به حفظ كامل اين كتاب مقدس شدم و در اين راه از محضر اساتيد برجسته در مساجد و وزارت اوقاف كويت بهره‌مند شدم.
صالح خالد العبيد تصريح كرد: تاكنون در مسابقات بين‌المللی عربستان، تونس و سودان حضور يافته‌ام و چهارمين‌بار است كه حضور در مسابقات بين‌المللی قرآن را تجربه می‌كنم، در مسابقات سودان و تونس رتبه اول را كسب كردم.
العبيد هدف از برگزاری رقابت‌های قرآنی را اين گونه تبيين كرد: هدف نخست از اين رقابت‌ها تثبيت حفظ قرآن بين متسابقين است و هدف بزرگتر جلب رضايت خداست و شركت در اين رقابت‌ها توفيقی الهی است كه نصيب شركت‌كنندگان شده است.
اين حافظ قرآن كويتی درباره كميته داوری اين دوره از رقابت‌ها گفت: اين كميته در مقايسه با ديگر مسابقات بين‌المللی كه من شركت كرده‌ام، از توانمندی بالايی برخوردار است، داوران اين رقابت‌ها تخصص‌های مختلفی دارند و عملكرد متسابقين در تجويد، قرائت، صوت و ادا را به خوبی ارزيابی می‌كنند.
وی نقش مسابقات قرآن در تقويت وحدت اسلامی را مورد توجه قرار داد و تأكيد كرد: قرآن كريم بارها بر وحدت تأكيد كرده است، قران خود كتابی واحد و عامل وحدت بين مسلمانان است، بنابراين همه امت مسلمان می‌توانند در سايه اين كتاب وحدت بخش گردهم آمده و با يكديگر متحد شوند، ما خدای واحد و پيامبری واحد نيز داريم، بنابراين بايد با اهتمام به اين مشتركات، وحدت را تقويت كنيم.
العبيد با ارائه پيشنهاداتی به منظور تقويت مسابقات بين‌المللی قرآن ايران بيان كرد: تبليغات درباره اين مسابقات بايد بيشتر شود، هر چند تلاش‌هايی در اين زمينه انجام شده است، اما بايد بدانيم اين مسابقات تنها نبايد در داخل ايران پخش شود، بلكه مسلمانان ديگر كشورها به ويژه كشورهای حاشيه خليج فارس همچون كويت و عربستان نيز بايد از اخبار و فعاليت‌های اين مسابقات آگاه شوند.
صالح خالد جاسم العبيد در پايان ضمن قدردانی از ايران به‌خاطر برگزاری مسابقات قرآن، از حافظان و قاريان قرآن خواست مسئوليت مهم خود را در حفظ و نشر كلام وحی فراموش نكنند و پيش از قرائت و حفظ آيات، عمل به كلام وحی را مورد توجه قرار دهند.
captcha