کد خبر: 2514202
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۲

ملت ايران حماسه‌آفرينان سياسی و اقتصادی هستند

امام جمعه آران و بيدگل در جمع مردم آران و بيدگل با بيان اينكه ملت ايران حماسه‌آفرينان سياسی و اقتصادی هستند، اظهار كرد: مشاركت همگامی مردم در انتخابات، حضور تمام گرايش‌های فكری و انتخاب فرد اصلح از مؤلفه‌های مهمی است كه بايد در انتخابات رياست جمهوری مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد محمد موسوی، اظهار كرد: مشاركت همگامی مردم در انتخابات،حضور تمام گرايش‌های فكری و انتخاب فرد اصلح از مؤلفه‌های مهمی است كه بايد در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوری و چهارمين دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا مورد توجه قرار گيرد.
امام جمعه آران و بيدگل گفت: انتخابات مظهر حماسه سياسی ملت بزرگ ايران است.
وی افزود: مردم اين شهرستان در انتخابات دهمين دوره مجلس شورای اسلامی با حضور بالای 90 درصدی خود نشان دادند كه در صحنه سياسی حماسه‌آفرين هستند.
وی خاطرنشان كرد: انتظار می‌رود مردم در انتخابات سال 92 نيز با خلق چنين حماسه‌ای دسيسه‌های دشمن را در توطئه آفرينی عليه كشور و نظام اسلامی نقش بر آب كنند. پيش از برگزاری انتخابات، اعضای شوراهای شهر و روستا بايد در ميان مردم حضور يابند و عملكرد خود در دوران عضويت در شوراها را تشريح كنند. هم اكنون نشست‌هايی برای تصميم‌گيری و برنامه‌ريزی در مورد انتخابات شوراها در اين شهرستان برگزار می‌شود كه امر پسنديده‌ای است اما آنچه در اين ميان اهميت دارد اين است كه اين انتخابات برای منطقه مظهر وحدت باشد.
به گفته وی، حضور افراد در صحنه كانديداتوری انتخابات اگر به نيت خدمت به مردم و رضای خدا باشد بدون شك حاصلش پيروزی است و در غير اين صورت محكوم به شكست است.
خطيب نماز جمعه آران و بيدگل خاطر نشان كرد: فرد اصلح كسی است كه بيش از سايرين كاردان، دلسوز و پشتيبان نظام اسلامی باشد.
يادآور می‌شود، شهرستان نمونه قرآنی آران و بيدگل، با تقديم بيش از ۸۲۰ شهيد گلگون‌كفن، رتبه نخست ايثارگری را در كشور داراست و لقب «دارالشهدا» را گرفته و از ابتدای نهضت ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ همراه با امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی بوده و پنج هزار رزمنده سرافراز با حضور در جبهه‌های نبرد حق عليه باطل، از اين شهرستان نامی شهره در ايثار و شهادت به جا گذاشته‌اند.
captcha