به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی ادارهكل اوقاف و امورخيريه استان تهران، مرتضی تمدن، استاندار تهران، در بازديد طرح آرامش بهاری در امامزادگان سيد جعفر(ع) و سيد حميده خاتون(س) گفت: طرح آرامش بهاری يك حسن نيت خوبی دارد، چرايی اين مطلب بسيار روش است چون در بقاع متبركه و امامزادگان اجرا شده است.
وی ادامه داد: در ايام تعطيلات مردم بيشتر از امامزادگان بازديد و زيارت بهعمل میآوردند كه تأثيرات بسزايی را در روحيه مردم ايجاد میكند.
تمدن در خصوص نقش روحانيت در طرح آرامش بهاری اظهار كرد: جامعه نيازمند فعاليت فرهنگی است و هرچه به ظهور حضرت مهدی(عج) نزديكتر میشويم پاسخگويی به شبهات بيشتر میشويم. نقاط قوت و ضعف طرح آرامش بهاری بايد شناسايی شده و نقاط قوت افزايش يابد.
يادآور میشود، مسئولان ادارهكل اوقاف و امور خيريه استان تهران، استاندار تهران، فرماندار شهرستان شميرانان و جمعی از مسئولان همزمان با روز 12 فرودين، روز جمهوری اسلامی ايران از اجرای طرح آرامش بهاری در امامزاذگان سيد جعفر(ع) و حميده خاتون(س)، و آستان مقدس امامزاده صالح(ع) تجريش بازديد كردند.