کد خبر: 2514643
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۹

حرکت در مسیر انسانیت از اهداف اسلام در پرورش دینی است

گروه سياسی: امام جمعه شهرستان قصرشيرين در خطبه اول نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان به رعايت حقوق همسايگان از ديدگاه آیات، روايات و احاديث دينی اشاره کرد و گفت: اسلام ما را پرورش می‌دهد تا به‌سوی انسانيت حركت كنيم؛ لذا در راستای مورد ياد شده حقی برای همسايگان قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، حجت‌الاسلام علی ملكی، امام جمعه شهرستان قصرشيرين در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان در جمع نمازگزاران با اشاره به تصويب طرح خريد و فروش سلاح به گروه‌های تروريستی در سازمان ملل گفت: تصويب اين معاهده ننگين، موجب تقويت شركت‌های اسلحه‌سازی و دلالان غير قانونی سلاح و واريز پول‌های هنگفت در جيب آمريكايی‌ها خواهد شد.
وی تصريح كرد: پيامد ديگر اين مصوبه، تقويت گروهک‌های تروريستی از جمله القاعده، وهابيت و تكفيری‌ها در سوريه و عراق و ديگر كشورهای جهان است ضمن اينكه تهديدی بزرگ عليه مردم منطقه خاورميانه بوده و موجبات افزايش جنايات و كشتار مردم بی‌گناه را فراهم می‌کند.
حجت‌الاسلام ملكی اظهار كرد: اين معاهده همچنين به ديكتاتورهای جهان از جمله آمريكا و غرب اجازه می‌دهد تا با فروش اسلحه به تروريست‌ها، به كشتار مردم كشورهای ضعيف بپردازند كه نمونه آن را امروز در كشورهای عراق، سوريه و افغانستان می‌بينيم.
وی افزود: ايران اسلامی همواره در راستای مبارزه با سياست‌های ضد حقوق بشری غرب گام برداشته و با تصويب اين معاهده مخالفت كرده به همين سبب این مخالفت، چهره حمايت از حقوق بشر ايران در جهان را برای همگان آشكار می‌كند.
حجت‌الاسلام ملكی با اشاره به فرا رسيدن 18 فروردين روز سلامتی و روز جهانی بهداشت اظهار كرد: اهل بيت(ع) در طب و بهداشت روايات فراوان دارند و سنن نبی، طب رضا و طب صادق و نمونه‌های ديگر دليل بر اين است كه اسلام سابقه قديمی در طب و توجه به بهداشت و سلامتی انسان‌ها دارد.
در ادامه وی به 20 فروردين روز فناوری هسته‌ای اشاره کرد و گفت: اين دانش صلح‌آميز حق مسلم ايران و همه كشورهای جهان است به همین دلیل اين علم نبايد انحصاری شود چون علم هسته‌ای بايد مورد استفاده همه كشورهای دنيا جهت تأمين سلامتی مردم قرار گيرد.
امام جمعه شهرستان قصرشيرين همچنين به سالروز شهادت امير سپهبد علی صياد شيرازی اشاره كرد و افزود: شهادت اين امير بزرگوار، دلالت بر مظلوميت ملت ايران اسلامی است كه بيشترين آسيب و ضربه را از تروريست خورده است.
حجت‌الاسلام ملكی در خطبه اول نماز به رعايت حقوق همسايگان از ديدگاه آيات، روايات و احاديث دينی پرداخت و گفت: اسلام ما را پرورش می‌دهد تا به‌سوی انسانيت حركت كنيم؛ لذا حقی برای همسايگان قرار داده كه نهايت مهربانی اسلام را برای دنيا آشكار می‌كند.
وی تصريح كرد: همسايه آزاری عذاب الهی را به‌دنبال دارد؛ لذا بايد در راستای احسان و خوش اخلاقی با همسايگان خود تلاش كنيم.
captcha