کد خبر: 2514674
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

رشد 15 درصدی اعزام مبلّغ در بروجن طی سال گذشته

كارشناس اعزام اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: در سال 1391 اعزام مبلّغ و مبلّغه نسبت به سال 1390 در شهرستان بروجن 15درصد رشد داشت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بيژن نوبخت، كارشناس اعزام اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: شهرستان بروجن با وجود بسترهای فرهنگی و مذهبی مستعد و عالی در مناسبت‌های ملی و مذهبی در طول سال گذشته ميزبان 873 نفر روحانی بود كه از اين تعداد 65 نفر مبلّغه و 808 نفر نيز مبلّغ بودند.
وی با اشاره به مناسبت‌های دهه فاطميه اول و دوم، ماه رمضان، محرم و صفر، نيمه شعبان و اوقات فراغت تابستان، هفته ولايت و ماه رجب خاطرنشان كرد: البته با توجه به گستردگی مساجد و حجم انبوه برگزاری مراسم ملی و مذهبی در شهرستان، ما قادر به جواب‌گويی كليه مساجد و مراكز نيستيم ولی تا حد امكان سعی كرده‌ايم نياز درخواست‌كنندگان به مبلّغ و مبلّغه را مرتفع كنيم.
نوبخت افزود: روحانيون اعزامی از دفتر تبليغات اسلامی قم، دفتر تبليغات اسلامی اصفهان، دفتر تبليغات اسلامی خراسان، دفتر طرح هجرت قم و روحانيون بومی خود منطقه هستند كه با توجه به ايام مناسبت به شهرستان عزيمت می‌كنند.
يادآور می‌شود، بيشترين اعزام در شهرستان بروجن طی سال 1391 مربوط به ماه محرم با 105 نفر اعزام بود كه از اين تعداد 16نفر مبلّغه و بقيه مبلّغ بودند.
captcha