کد خبر: 2515980
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۴

ولايت فقيه بهترين نوع حكومت در زمان غيبت است

معاون سياسی ــ امنيتی و اجتماعی استاندار مازندران در نخستين جلسه شورای اداری استان به مناسبت سال جديد گفت: ولايت فقيه بهترين نوع حكومت در زمان غيبت است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، هادی ابراهيمی، معاون سياسی ــ امنيتی و اجتماعی استاندار در نخستين جلسه شورای اداری استان به مناسبت سال جديد گفت: در زمان غيبت كه مردم از مصالح حكومت معصوم محروم هستند، نزديكترين و شبيه‌ترين حكومت به حكومت امام معصوم(ع)، حكومت ولايت فقيه است.
وی امتيازات نظام ولايت فقيه را شامل انسجام درونی، ضمانت اجرايی درونی و روانی، برخورداری از تقوا، شايستگی، رعايت مصالح معنوی و واقعی انسان‌ها دانست و افزود: امروز دست‌هايی در كار است كه به اصل اسلام، ولايت فقيه و نظام اسلامی خدشه وارد كند، چون اين انديشه‌ها چونان خاری در چشم آنان است.
ابراهيمی افزود: كسانی كه شيفته غرب هستند و از نظم و مدنيت و فرهنگ غربی سخن می‌گويند، بدانند كه ستايش‌‌ها و تعريف‌هايی كه از كشورهای غربی می‌شود، شعاری بيش نيست.
معاون سياسی ــ امنيتی و اجتماعی استاندار مازندران خاطرنشان كرد: همان عشق و احترامی كه مردم به آستان مقدس پيامبر(ص) و امام زمان(عج) دارند به رهبری نيز دارند.
ابراهيمی نامگذاری سال 1392 از سوی مقام معظم رهبری به نام حماسه سياسی و حماسه اقتصادی را اميدوارانه و همراه با حضور جهادی ملت ايران در عرصه‌های سياسی و اقتصادی عنوان كرد و افزود: اين سال، سال حماسه است.
وی افزود: شوك‌های اقتصادی كه در سال 91 بر كشور ما شده است، نيازمند يك حماسه‌سازی برای عبور دادن كشور از كرانه بحران اقتصادی است.
معاون استاندار مازندران افزود: اتصال نام حماسه بر مسايل اقتصادی و سياسی نشانگر آن است كه وضعيت موجود نياز به يك حركت جهادی و تلاش مضاعف دارد و غفلت از هر يك از اين‌ها موجب غفلت از ديگری می‌شود.
ابراهيمی اقتصاد و سياست را دو روی يك سكه و مكمل يكديگر دانست و بيان كرد: ما در عرصه سياسی نيازمند به انسجام ملی، مشاركت گروهی و استفاده حداكثری از خرد جمعی هستيم تا حماسه سياسی در كنار حماسه اقتصادی محقق شود.
رئيس ستاد انتخابات استان خاطرنشان كرد: دشمن در سال گذشته تلاش كرد تا با اعمال فشار سنگين، مردم و دولت ايران را منفعل كند اما مردم ايران با حضور گسترده در راهپيمايی 22 بهمن‌ماه نشان دادند كه در مقابل توطئه دشمن از هوشمندی و استقامت زيادی برخوردارند.
ابراهيمی اظهار كرد: تبعييت از فرامين مقام معظم رهبری، رعايت كامل قانون، بی‌طرفی در انتخابات، عدم وابستگی به جريان و گروه‌های سياسی، صداقت و امانت‌داری در امر انتخابات برای همه دست‌اندركاران لازم است.
captcha