کد خبر: 2516123
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸

حماسه اقتصادی بهترين راهكار برای مقابله با تحريم‌های دشمن است

گروه اجتماعی: مسئول كانون فرهنگی ـ تبليغی سرخه حماسه اقتصادی را مهمترين راهكار مقابله با تحريم‌های اقتصادی دشمن برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام صادق بخشی، مسئول كانون فرهنگی ـ تبليغی سرخه 19 فروردين‌ماه در گردهمايی هيئات مذهبی سرخه در زائرسرای امام رضا(ع) اين شهر با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام حماسه اقتصادی و سياسی اظهار كرد: حماسه اقتصادی كه شيوه‌های اجرايی شدن آن از سوی رهبر انقلاب تبيين شد، بهترين راهكار برای مقابله با تحريم‌های دشمن است كه در اين راستا رهبر انقلاب همانند سال‌های گذشته با پيش‌بينی‌های منحصر به فرد اقدام به نام‌گذاری امسال كرد.
بخشی با اشاره به سخنان معظم‌له در ابتدای سال جاری آنرا راهكاری اساسی و ترفندی اصولی نسبت به ساير راهكارهای مطرح شده از سوی كشورهای غربی و اروپايی برشمرد و گفت: اين خط و مشی مطرح شده بهترين راهكار برای عبور از تحريم‌هاست.
به گفته وی تنها راه عبور از شرايط حساس كنونی در عرصه اقتصادی و مسئله حساس انتخابات تلاش و حركت در مسير خط و مشی‌های ترسيم شده از سوی مقام معظم رهبری است.
بخشی خاطرنشان كرد: بايد با جدی گرفتن اقتصاد مقاومتی و حضور حداكثری در انتخابات و مديريت معيشت و توجه به فرهنگ اصيل ايرانی تلاش و اميد دشمنان را به يأس و شكست تبديل كنيم.
captcha