به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، رحيم محمدزاده، مدير كميته امداد چايپاره امروز، 19 فروردینماه در جمع خبرنگاران گفت: در راستای تحقق اهداف زكات و بر اساس اعتقادات قلبی، مردم مسلمان شهرستان چايپاره در سال 91 مبلغ 4 ميليارد و 20 ميليون ريال زكات مال خود را به كميته امدادامام خمينی(ره) پرداختند تا در موارد از پيش تعيين شده و بر اساس مقررات شرع مقدس اسلام هزينه شود.
وی با اشاره به هماهنگی شوراهای اسلامی و تشكر از اعضای اين شوراها در بخشهای مختلف افزود: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته 60 درصد از مبلغ مذكور جهت رفع محروميتهای موجود از منطقه برای ساختن راههای روستايی، مسجد و پل و 40 درصد آن نيز برای ياری رساندن به مستمندان و فقرا هزينه شده است.
مدير كميته امداد چايپاره و دبير ستاد زكات اين شهرستان با بیان اين نكته كه در سال 91 ميزان زكات جمعآوری شده در شهرستان چايپاره 7 برابر سال 90 بود از تمامی زكاتدهندگان قدردانی کرد و از آنها خواست جهت احيای اين فريضه الهی همچنان كوشا باشند.