کد خبر: 2516284
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳

10 مبلغ دينی به مدارس شهرستان قروه اعزام شدند

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان قروه از اعزام 10 مبلغ دينی در دهه دوم فاطميه در شهرستان قروه خبر داد.

حجت‌الاسلام علی رستمی، رئيس اداره تبليغات اسلامی قروه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با بيان اين خبر اظهار كرد: در آستانه شهادت حضرت فاطمه(س) بانوی دو عالم 10 مبلغ دينی اعزامی از قم به مدارس شهرستان قروه اعزام می‌شوند.
وی افزود: هدف از اعزام اين اساتيد برجسته حوزه و دانشگاه و صاحب تأليف، آشنايی دانش‌آموزان به مسائل روز زندگی به سبك اسلامی و رشادت‌های پيشوايان ما در آن زمان بوده است.
حجت‌الاسلام ‌رستمی با اشاره به اجرای گفتمان‌های دينی در اين مدارس اعلام كرد: در دهه دوم فاطميه 20 گفتمان دينی در سطح مداری راهنمايی و دبيرستان برگزار می‌شود.
وی به اهميت و جذب جوانان به جلسات پرسش و پاسخ اشاره كرد و يادآور شد: جوانان امروز ما بايد نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی كنند و با برگزاری گفتمان‌های دينی و نشست‌های پرسش و پاسخ و استقبال جوانان به اين نشست‌ها موجب شكست دشمن می‌شود.
captcha