کد خبر: 2516598
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱

برخورداری از بينش و بصيرت، مقدمه خلق حماسه سياسی و اقتصادی است

گروه سياسی: رئيس اداره تبليغات اسلامی اسفراين برخورداری از بينش و بصيرت را مقدمه خلق حماسه سياسی و اقتصادی دانست و گفت: بايد بسيج‌گونه به‌دنبال خلق حماسه‌ای جاوید باشيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، حجت‌الاسلام مجيد بداريه، رئيس اداره تبليغات اسلامی اسفراين دوشنبه، 20 فروردين‌ماه در جمع كاركنان اين نهاد، اظهار كرد: با توجه به نامگذاری سال جاری با نام حماسه سياسی، حماسه اقتصادی، از سوی مقام معظم رهبری، برخورداری از بينش و بصيرت در عرصه‌های مختلف، برای تحقق شعار سال، ضروری است.
وی افزود: ملت ايران در هشت سال دفاع مقدس حماسه‌ای بزرگ خلق كردند و ما نيز امروز بايد بسيج‌گونه به‌دنبال خلق حماسه جاوید ديگری باشيم.
وی در ادامه اظهار کرد: حضور در انتخابات از مسائل مهمی است كه در سال جاری پيش روست و بايد با حضور پرشور در اين عرصه، حماسه سياسی ديگری خلق كرد.
حجت‌الاسلام بداريه حضور در صحنه، مبارزه با استكبار، و برخورداری از بينش سياسی و معنوی را از مهم‌ترين عوامل لازم در سال حماسه سياسی و اقتصادی عنوان كرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی اسفراين تصريح كرد: كار ما تبليغ دين و دين‌شناسی است كه در اين عرصه نيز بايد حماسی عمل كرد و روحانيان و مبلغان نيز بايد چون گذشته در اين عرصه سعی و تلاش مضاعف داشته باشند.
captcha