حجتالاسلام ابراهيم مولازاده، سرپرست اداره تبليغات اسلامی كامياران در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: اين شهرستان با وجود زمینههای فرهنگی و مذهبی مستعد، در مناسبتهای ملی و مذهبی سال گذشته ميزبان 210 نفر روحانی بوده كه از اين تعداد 180 نفر مبلغان برادر بودند و بقيه را خواهران مبلغه تشكيل میدادند.
وی با اشاره به اينكه اين تعداد مبلغ در مناسبتهای فاطميه اول و دوم، ماه رمضان، محرم و صفر، نيمه شعبان، اوقات فراغت تابستان، دهه فجر و هفته ولايت و غديرخم و رحلت امام خمينی(ره) به مناطق مختلف كامياران اعزام شدند، اظهار كرد: روحانيان اعزامی از دفتر تبليغات اسلامی قم، دفتر طرح هجرت قم و روحانيان بومی در اين ايام به انجام فعاليتهای تبليغی پرداختند.
وی با بيان اينكه بيشترين اعزام در سال 1391 در اين شهرستان انجام شد و نسبت به سال قبل 50 درصدافزايش داشته است، يادآور شد: در سال جديد انتظار می رود كه مبلغ بيشتری نسبت به سال گذشته به اين شهرستان اعزام شود.