کد خبر: 2516854
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۱

برگزاری مسابقه كتابخوانی «پيام ياس نبوی» در حرم هلال بن‌علی(ع)

سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه آران و بيدگل گفت: همزمان با ايام شهادت حضرت صديقه طاهره(س) مسابقه كتابخوانی «پيام ياس نبوی» در حرم هلال بن‌علی(ع) شهرستان آران و بيدگل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا محلوجی، سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه آران و بيدگل هدف از اجرای اين مسابقه را ترويج فرهنگ فاطمی و تبيين شخصيت والای اين بانوی بزرگوار و همچنين، تبيين و آشنا كردن جوانان و نوجوانان با خطبه فدكيه حضرت فاطمه(س) دانست و افزود: اين مسابقه از متن كتاب پيام ياس نبوی شامل متن و ترجمه خطبه حضرت زهرا(س)، موقوفات آن حضرت و همچنين، زندگينامه حضرت فاطمه(س) است كه از سوی سازمان اوقاف و امور خيريه منتشر شده است.
وی افزود: كتابچه پيام ياس نبوی به ‌صورت رايگان همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در حرم هلال بن‌علی(ع) توزيع خواهد شد و علاوه بر كتابچه‌ مذكور، فايل مسابقه به همراه كتابچه نيز در پايگاه اطلاع‌رسانی هلال به نشانی www.helal.ir جهت شركت علاقه‌مندان قابل دانلود خواهد بود.
محلوجی با اشاره به امكان شركت در مسابقه به دو شيوه مكتوب و پيامكی خاطرنشان كرد: در شيوه مكتوب، پاسخ‌نامه‌ها بايد به دفتر امور خادمان افتخاری آستان هلال بن‌علی(ع) تحويل شود و در شيوه پيامكی، علاقه‌‌مندان می‌توانند گزينه‌های صحيح را به ترتيب در قالب پيامك به شماره 10000114 ارسال كنند كه اولويت قرعه‌كشی با كسانی است كه به صورت مكتوب در اين مسابقه شركت كرده‌اند.
محلوجی، آخرين مهلت ارسال پاسخنامه را 17 ارديبهشت‌ماه جاری دانست و افزود: سازمان اوقاف و امور خيريه، 18 كمك‌هزينه سفر حج، 18 كمك‌هزينه سفر عتبات عاليات، 18 كمك‌هزينه سفر سوريه، 18 كمك‌هزينه سفر مشهد مقدس، 118 قلم هوشمند قرآنی و هزاران جايزه ارزشمند ديگر برای برندگان اين مسابقه درنظر گرفته است.
يادآور می‌شود، آستان مقدس حضرت محمد هلال بن‌علی(ع) در شهرستان آران و بيدگل، شمالی‌ترين نقطه استان اصفهان واقع شده است.
captcha