کد خبر: 2517237
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

زندگی سالم در گرو پيروی از دستورات اسلامی ميسر می‌شود

امام جمعه شيروان به مناسبت هفته سلامت در سخنانی گفت: زندگی سالم در گرو پيروی از دستورات اسلامی ميسر می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی مديريت آموزش و پرورش شيروان، حجت‌السلام والمسلمين حسين كوثری، امام جمعه شيروان در ديدار با مسئولان آموزش و پرورش شيروان و مربيان بهداشت كه به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، گفت: برای يك زندگی سالم بايد از دستورات اسلام پيروی كرد.
وی افزود: خط مقدم عدم رعايت سلامت مرگ زودرس است جامعه ما بايد نكات سلامتی را رعايت كند تا دچار آسيب جدی قرار نگيرد. همانطور كه نكات ايمنی مهم است رعايت نكات صحت و سلامت هم بايد برای جامعه مهم تلقی شود و در امر سلامت تمام دستگاها بايد هماهنگ عمل كنند تا سلامت حاصل شود.
امام جمعه شيروان يادآور شد: در هيچ دينی مثل اسلام به سلامت اشاره نشده است؛ لذا دين اسلام دين جهانی است و برای يك زندگی سالم بايد از دستورات اسلام پيروی كرد و اين امر يك ضرورت برای جامعه امروزی محسوب می‌شود.
وی يادآور شد: بخش قابل توجهی از مشكلات كشورهای جهان سوم و يا در حال توسعه نبود آموزش است و يكی از راه‌های حل اين مشكلات آموزش و تقويت فرهنگ بهداشتی و ارائه خدمات ارزان قيمت بهداشتی به عموم است.
كوثری با تأكيد بر لزوم پيشگيری قبل از درمان، گفت: پيشگيری صحيح و به هنگام فرد و جامعه را از بسياری از بيماری‌ها مصون می‌دارد.
رمضانعلی شيردل، مدير آموزش و پرورش شيروان نيز در اين مراسم گفت: برای با نشاط زيستن و خوب زندگی كردن بايد به استانداردهای بالای زندگی توجه كنيم و تغذيه سالم عمومی‌ترين استاندارد برای تندرستی است.
وی با بيان اينكه فشار خون بالا قاتل نامرئی است كه 20 درصد انسان‌ها مبتلا به فشار خون بالا هستند و خود آنها متوجه آن نيستند، افزود: برای كنترل اين بيماری بايد تلاش و هزينه بيشتری صرف كرد چراكه اين بيماری باعث ايجاد سكته‌های قلبی، مغزی و مشكلات كليوی و ديگر مشكلات شده و اين برای حكومت و خانواده‌ها هزينه زيادی را تحميل خواهد كرد.
captcha