کد خبر: 2517295
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۹

برگزاری جلسه روحانيون بروجن به منظور ايام شهادت حضرت زهرا(س)

روحانيون شهرستان بروجن به منظور هماهنگی و برنامه‌ريزی فعاليت‌های هيئت‌ها و مساجد شهر بروجن گردهم آمدند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام الهيان، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن گفت: اداره تبليغات اسلامی به منظور هماهنگی و برنامه‌‌ريزی هر چه بهتر فعاليت‌ها و برنامه‌های هيئت‌ها و مساجد شهر بروجن در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) از روحانيون اين شهر دعوت كرد.
وی در شروع اين نشست با تشكر از حضور روحانيون در تمامی عرصه‌های فرهنگی و مذهبی از آنان خواست با همكاری هيئت‌های مذهبی و هيئت‌امنای مساجد برنامه‌ها و فعاليت‌های خود را به صورت منسجم و هماهنگ برگزار كنند.
الهيان افزود: حضور روحانيون در خلق حماسه‌های مذهبی و فرهنگی بسيار حائز اهميت است و سررشته فعاليت‌ها و برنامه‌ها به دست روحانيون و ائمه جمعه و جماعت مساجد است.
captcha