کد خبر: 2517438
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰

شعار امسال نشان‏دهنده اهميت اقتصاد در کنار سیاست است

گروه اجتماعی: مديركل بنياد شهيد گيلان با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری گفت: اين امر نشان‏دهنده اهميت اقتصاد در كنار سياست در تفكر رهبر معظم انقلاب است

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، احمد اسماعيلی، مديركل بنياد شهيد وامور ايثارگران استان گيلان روز گذشته، 20 فروردين‏ماه در ديدار با كاركنان بنياد شهرستان صومعه‏سرا در خصوص شعار امسال اظهار كرد: حماسه‏سازی اقتصادی از هر دو جبهه مردم و مسئولان بايد مدنظر واقع شود.
وی افزود: در جبهه مردم همانگونه كه رهبر انقلاب اشاره كرده‏اند، نگاه اميدوارانه و همت بلند لازمه حضور جهادی است و در جبهه مسئولان نيز با توجه به تجربياتی كه از سال 91 به دست آمده است، برنامه‏ريزی دقيق، پرهيز از برخوردهای دفعتی و تصميم‏گيری‏های خلق‏الساعه و مديريت فضای اقتصاد كشور به شكل روشمند و هوشمندانه راهگشا خواهد بود.
مديركل بنياد شهيد گيلان در ادامه با تشريح ضرورت‏ها و بايسته‏های تحقق حماسه سياسی و اقتصادی بر لزوم كيفی‏سازی برنامه‏ها تاكيد كرد و خواستار استفاده از تمامی ظرفيت‏ها در انجام ماموريت‏های اداری و لزوم صرفه‏جويی بيش از پيش در تمامی امور شد.
وی با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری تصريح كرد: اين امر نشان‏دهنده اهميت اقتصاد در كنار سياست در تفكر رهبر معظم انقلاب است و ايشان با اذعان به سختی‏های اقتصادی كه در سال ۹۱ بر ملت ايران به وجود آمد، با اين نامگذاری درجه اهميت اقتصاد را در كنار سياست در برهه حساس كنونی يادآور شدند.
وی افزود: تحقق راهبرد كلان كشور برای سال 1392 كه از جانب رهبر معظم انقلاب تحت عنوان حماسه سياسی و حماسه اقتصادی مشخص و تبيين شده است، بيش از پيش مستلزم توجه مردم و بخصوص مسؤلان و دستگاه‏های اجرايی به اولويت‏ها و ضرورت‏های لازم جهت نيل به هدف و چشم‏انداز تعيين شده است.
اسماعيلی ادامه داد: در حقيقت، رهبر معظم انقلاب راه را برای مجموعه دولت و ملت و ساير دستگاه‏های اجرايی و نظارتی نشان داده‏اند؛ لذا در اين سال بايستی اهم برنامه‏های سياسی و اقتصادی كشور از سوی دولت و نهادهای مربوطه در راستای تحقق عملی اين عنوان و با محوريت آن شكل بگيرند.
captcha