کد خبر: 2517504
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱

دو شهيد گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تشيع می‌شوند

گروه اجتماعی: رييس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل از تشيع و تدفين دوشهيد گمنام با حضور خسرو عروج، قائم مقام دانشگاه امام حسين(ع) در روز يكشنبه، 25 فروردين ماه 92 در اين دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل، حجت الاسلام والمسلمين سيد حسين ابراهيميان، رييس دانشگاه ازاد اسلامی واحد بابل در نشست خبری كه به مناسبت تشيع وتدفين دو شهيد گمنام در اين دانشگاه، گفت: در فرهنگ اسلامی وتفكر قرآنی شهدا بويژه شهدای بی نام و نشان از جايگاه رفيعی برخوردار هستند و جزء موضوعات دسته اول انقلاب و نظام اسلامی محسوب می‌شود كه اين افتخار نصيب دانشگاه ازاد اسلامی واحد بابل شد كه دو شهيد گمنام در اين مركز علمی تدفين شوند.
وی افزود: امام خمينی(ره) در خصوص ويژگی دانشگاه‌ها فرمودند:«محيط دانشگاه بايد با دو بال علم و ايمان حركت كند» و حضور شهدا در محيط دانشگاه موجب تحكيم و تقويت بنيان‌های ايمانی دانشگاه و مرجع و پناهگاهی برای نسل جوان و دانشجو می‌شود و آثار تربيتی و فرهنگی بسياری را بر جا خواهد گذاشت.
ابراهيميان ضمن اشاره به بركات ديگر حضور شهدا در دانشگاه، تصريح كرد: بنای تاريخی و يادمانی كه بر سر مزار اين دو شهيد ساخته می‌شود نقطه عطفی در تاريخ دانشگاه به شمار می‌رود و مهم ترين هدف تدفين اين دوشهيد در اين محيط علمی همان تقويت بنيان‌های ايمانی، دينی و مذهبی نسل دانشجو و دانشگاهی است.
رييس دانشگاه ازاد اسلامی واحد بابل با اشاره به برنامه‌های فرهنگی در جوار اين دو شهيد، اظهار كرد: اميد است با اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربيتی كه در اينده در جوار شهدای گمنام در اين دانشگاه برگار می‌شود شاهد اثرات و بركات فراوانی هم در دانشجويان، اساتيد وكاركنان اين مجتمع آموزشی باشيم.
رييس نهاد رهبری دانشگاه ازاد منطقه سه كشور با اشاره به پيگيری‌های صورت گرفته جهت تدفين اين دو شهيد در دانشگاه آزاد واحد بابل، اذعان كرد: با توجه به مكاتبات و پيگيری‌های صورت گرفته از سوی امام جمعه و فرمانداری و دانشگاه ازاد اسلامی واحد بابل اين دانشگاه موفق شد تا دربين ديگر دستگاه‌ها و دانشگاه‌های متقاضی اين افتخار نصيب بابل شد و پس ازآن دو ستاد در شهرستان تشكيل شد يكی ستاد شهرستانی شامل نهادها و ادارت بابل با رياست فرماندار و ستاد داخلی دانشگاه متشكل از رياست ، معاونت فرهنگی، دفتر نهاد رهبری، بسيج و كانون دانشگاه ازاد واحد كه مسئوليت اجرای مراسم را بر عهده گرفتند.
ابراهيميان ضمن اشاره به زمان تشيع و تدفين اين دوشهيد گمنام، تصريح كرد: مراسم تشيع ساعت 9 صبح يكشنبه 25 فروردين 92 از سبزه ميدان آغازو به سمت امام‌زاده يحيی و سپس يه سمت امام‌زاده قاسم ادامه دارد و پس از آن بوسيله وسايل نقليه به سمت دانشگاه ازاد اسلامی واحد بابل حركت داده می‌شود كه اين مراسم همراه با دسته‌روی بزرگ هيئات مذهبی شهرستان بابل می‌باشد و خسرو عروج، قائم مقام دانشگاه امام حسين(ع) در اين مراسم به عنوان سخنران حضور دارند.
وی ضمن اشاره به ساخت يادمان شهدا با طراحی مهندسان معماری بر سر مزار اين دو شهيد، افزود: اين دو شهيد گمنام از شهرستان بابل می‌باشند و در منطقه فاوشناسايی شدند كه در عمليات والفجر هشت به شهادت رسيدند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل ضمن بيان اينكه متاسفانه نسل جوان امروز ما به عنوان نسل سومی از اهداف و ارمان شهدا و انقلاب فاصله گرفتند، اظهار كرد: ما بايد با فعاليت‌ها واقدامات اثرگذار فاصله بين نسل جوان و شهدای و آرمان و اهداف الهی آنها را كم كنيم و يقيناً شهدا در هر محيطی حضور يابند به عنوان پديده حی وحاضر اثر تكوينی وذاتی از خود برجا می‌گذارند.
ابراهيميان رد پايان خاطر نشان كرد: اميد است سبه بركت حضور شهيدان در اين مجتمع علمی، گام‌های اساسی در جهت احيای آرمان‌های شهدا برداريم و لازم است تا خبرنگاران و اصحاب رسانه نيز در جهت بازتاب هر چه باشكوهتر مراسم تشيع و تدفين شهدا تلاش كنند.

captcha