به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، حجتالاسلام نعمتالله سرلكيان، مدير كل تبليغات اسلامی استان مركزی، عصر چهارشنبه، 21 فروردينماه جاری در گردهمايی هئيات مذهبی شهرستان اراك در سالن جلسات اداره كل تبليغات اسلامی استان، ضمن تسليت ايام فاطميه، گفت: حضرت فاطمه(س) الگوی همه عالميان است كه از زمان رحلت پيامبر(ص) تا زمان شهادت مصيبت و رنجهای فراوانی را تحمل كرده تا به شهادت رسيدند.
وی در ادامه تبيين حقانيت و مظلوميت حضرت فاطمه(س) را مهمترين وظيفه مداحان و مسئولان هيئات مذهبی عنوان كرد و افزود: فاطميه مادر عاشوراست و مداحان و مسئولان هيئات بايد به اين مهم توجه داشته باشند كه عزاداری برای اهل بيت(ع) و به ويژه حضرت زهرا(س) بايد متناسب با شأن و منزلت ايشان بوده و همچون محرم گرامی داشته شود.
سرلكيان تصريح كرد: بيان كمالات و فضايل اخلاقی ايشان، تبيين بيانات و خطبه فدكيه حضرت زهرا(س) و همچنين شخصيت ايشان بايد در مجالس عزاداری توسط مداحان و سخنوران مورد توجه قرار گرفته وبرای نسل جوان بيان شود.
مدير كل تبليغات اسلامی استان اظهار كرد: امسال در برگزاری برنامهها و مراسم ايام فاطميه و به ويژه سالروز شهادت اين بانوی بزرگوار بايد جديت بيشتری به خرج داده و آنگونه كه شايسته اهل بيت(ع) است عزاداری كرد.
وی با اشاره به حماسه سياسی و اقتصادی نيز، خاطرنشان كرد: يكی از مسائل مهم مورد توجه در سال حماسه سياسی و اقتصادی، ايستادگی جدی در مقابل ترفندهای دشمنان و خنثی كردن دسيسههاي آنهاست و صيانت از دين و اسلام و تحقق منويات رهبری نيز وظيفه همه محبان و دوستداران اهل بيت(ع) است.
اين مقام مسئول در پايان افزود: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) تمامي هيئات مذهبی با برافراشتن پرچمهای خود بار ديگر اوج مودت و دوستی به اهل بيت(ع) را در عمل ثابت كرده و دست توطئه شوم دشمنان را نيز كوتاه خواهند كرد.