کد خبر: 2517751
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲

سال 96؛ اتمام پروژه فرهنگ‌نامه «تحليل واژگان مشابه در قرآن»

مدير گروه فرهنگ‌نامه‌های قرآنی از انجام پروژه فرهنگ‌نامه «تحليل واژگان مشابه در قرآن» خبر داد و زمان اتمام اين پروژه را سال 96 اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمين عيسی‌زاده، مدير گروه فرهنگ‌نامه‌های قرآنی بيان كرد: گروه فرهنگ‌نامه‌های قرآنی برای فراهم كردن زمينه تعميق بيشتر پژوهشگران در آيات قرآن اين پروژه را در دستور كار قرار داد.
وی ادامه داد: اين فرهنگ‌نامه كه شروع آن از سال 88 آغاز شده، به صورت گروه واژگان مشابه با ترتيب الفبايی آماده شده و هدف اصلی در اين پروژه نيز استخراج و ارائه نكات دقيق و ظريفی است كه ميان واژگان مشابه قرآن وجود دارد و همين امر می‌تواند در توسعه مفاهيم جديد قرآن نقش مهمی داشته باشد.
حجت‌الاسلام عيسی‌زاده با بيان اينكه اين فرهنگ‌نامه تحليلی در 10 جلد ارائه خواهد شد، گفت: تاكنون دو جلد از اين فرهنگ‌نامه آماده ارسال جهت ارزيابی و نظارت است و طبق برنامه‌ريزی انجام شده قرار است تا پايان سال 96 اين پروژه به اتمام برسد.
captcha