کد خبر: 2518690
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۴:۴۲

گفتمان دينی «ولايت‌مداری حضرت فاطمه زهرا(س)» در كياكلا برگزار شد

گفتمان دينی با موضوع «ولايت‌مداری حضرت فاطمه زهرا(س)»، 24 فروردين‌ماه، با حضور دانش‌آموزان در دبيرستان كار و دانش مائده كياكلا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، رقيه مرادی، مسئول امور بانوان نمايندگی فرهنگی تبليغی كياكلا، در اين گفتمان دينی با اشاره به مطالبی در مورد زندگی خانوادگی، اجتماعی و سياسی حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار كرد: بايد از زندگانی بزرگان دينی خودمان اطلاع جامع و كامل داشته باشيم.
وی افزود: بزرگان دينی ما اسطوره‌ يا افسانه نيستند، ما نبايد دور از دنيای واقعی برای اين بزرگان در ذهن‌مان جايی برايشان بسازيم.
مرادی تصريح كرد: متأسفانه بسياری از خانواده‌ها مطالعه دقيقی از ائمه اطهار(ع) ندارند و كم‌ترين وقت را هم برای شناخت آنان می‌گذارند و نتيجه آن اين است كه فرزندان اين خانواده‌ها الگوهای غربی كه از دل فيلم‌های غربی و شرقی بيرون آمده‌اند را مدل اخلاقی و رفتاری خودشان قرار می‌دهند.
مسئول امور بانوان نمايندگی فرهنگی تبليغی كياكلا خاطرنشان كرد: حضرت فاطمه زهرا(س) انجام تمام دستورات قرآن را سرلوحه زندگانی‌اش قرارداده بود، ايشان در تمام دوران زندگانی كوتاه و پرثمرشان هرگز از خط ولايت و حمايت از امام زمانش دست بر نداشت و در اين راه به شهادت رسيد و به اين واسطه جايگاه و مقامی بسيار بلند در نزد خداوند دارد.
captcha