کد خبر: 2518987
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

خداوند با وجود فاطمه زهرا(س) حجت را بر همه بشريت كامل فرمود

گروه سياسی: نماينده ولی فقيه در استان مركزی و امام جمعه اراك روز گذشته، 25 فروردين‌ماه در صحن امام‌زاده احمد(ع) شهرستان سنقر در جمع عزاداران فاطمی، گفت: خداوند به سبب وجود مقدس حضرت زهرا(س) حجت را بر همه بشريت كامل فرمود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، آيت‌الله قربان‌علی دری نجف‌آبادی، امام جمعه اراك روز گذشته، 25 فروردين‌ماه در جمع عزاداران فاطمی در صحن امام‌زاده احمد(ع) شهرستان سنقر گفت: حضرت فاطمه(س)، در عالی‌ترين سطح به‌عنوان اسوه، مقتدا و الگو برای تمام بشريت قرار دارند به همين سبب وجود مقدس حضرت زهرا(س) حجت را بر همه بشريت كامل فرمود.
وی با اشاره به اينكه حضرت فاطمه(س) درس پاسداری از امامت، ولايت، اسلام و ارزش‌های متعالی اسلام را به همه ما دادند، افزود: فاطمه زهرا(س) فدايی ولايت و شهيده راه امامت است و اين امر به جهت شناخت و فهم ايشان از اين مورد بود كه حيات طيبه اسلام امامت و ولايت است.
آيت‌الله دری نجف آبادی تصريح كرد: خداوند با وجود حضرت زهرا(س) حجت را بر همه بشريت كامل فرمود و بانوان می‌توانند به بالاترين سطح و قرب الی الله نايل شوند.
امام جمعه اراك با تشريح جايگاه زن در اسلام اظهار كرد: در جهان غرب و شرق اگر زن بخواهد شخصيت انسانی خود را حفظ كند در مضيقه است اما در اسلام زن و مرد از زاويه كمال و رسيدن به قله‌های معرفت يكسان هستند.
نماينده ولی فقيه در استان اراك حجاب اسلامی را مظهر اسلام، قرآن و پرچم قداست خانواده ذكر كرد و گفت: دشمنان چون حجاب را شعار اسلام می‌دانند با آن مقابله می‌كنند.
امام جمعه اراك همچنين با توجه به نام امسال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده، اهميت و ضرورت كار و تلاش در سال حماسه سياسی و اقتصادی را مورد تأكيد قرار داد.
captcha