کد خبر: 2519193
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

5 شهيد گمنام در پارك شهر اردكان آرام گرفتند

همزمان با شهادت حضرت فاطمه(س) مراسم باشكوه تشييع پيكر پنج شهيد گمنام در اردكان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به رغم بارانی بودن هوا و وزش باد شديد در اردكان، مردم شهيدپرور اردكان و ساير شهرستان‌های استان يزد حضوری پرشكوه در پارك شهر اردكان داشتند و پنج پرنده سبكبال را تا آرامگاه ابدی به شايستگی بدرقه كردند.
اين مراسم با قرائت زيارت حضرت فاطمه(س) نوحه‌خوانی و سينه‌زنی همراه بود. در اين مراسم حضور گسترده هيئت‌های مذهبی، خانواده معظم شهدا و مسئولان استان يزد چشمگير بود.
محمدمهدی فرهنگ‌دوست، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران استان يزد در اين مراسم، شهدا را ناجيان انقلاب اسلامی و مرزهای ايران دانست و گفت: همه ما پيشرفت،‌ آزادی و اقتدار كشورمان را مديون شهدا هستيم.
وی با بيان اينكه شهدای گمنام مانند بانوی بزرگ اسلام، بی‌نام و نشان به خاك سپرده می‌شوند، افزود: شهدای گمنام، خوشنام‌ترين شهدا نزد خداوند متعال هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيد محمد حسينی، امام جمعه اردكان نيز در اين مراسم با تسليت به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار كرد: آنان كه در راه دفاع از ولايت، جان خود را تقديم كردند، از حضرت زهرا(س) به عنوان تنها حامی ولايت سرمشق و الگو گرفتند.
وی ضمن تقدير از حضور پرشور مردم در اين مراسم بيان كرد: مردم با حضور خود نشان دادند كه عزت، افتخار، امنيت و آزادی خود را هنوز هم مرهون شهدا می‌دانند.
يادآور می‌شود، استان يزد در دوران دفاع مقدس بيش از چهار هزار شهيد تقديم انقلاب اسلامی كرده است. با پنج شهيدی كه امروز در شهرستان اردكان به خاك سپرده شدند، خاك استان يزد، آرامگاه 135 شهيد گمنام دفاع مقدس است.
اين مراسم با حضور گسترده مردم و هيئت‌های عزاداری همراه با مراسم سينه‌زنی و نوحه‌خوانی و عزاداری برای حضرت فاطمه زهرا‌ (س)، يكشنبه، 25 فروردين‌ماه برگزار شد.
در خبری ديگر از اردكان، ويژه‌برنامه‌های سالروز شهادت استاد مطهری و هفته معلم در اردكان اعلام شد. اداره تبليغات اسلامی اردكان به مناسبت هفته گراميداشت مقام معلم و سالروز شهادت استاد شهيد مطهری برنامه‌هايی از جمله اعزام مبلغ به مساجد و مدارس و مراكز دينی، تجليل از معلمان قرآن كلاس‌های قرآنی، اعطای مدارك معلمان قرآن كريم، فعاليت‌های تبليغی در شهر اعم از بنر و تراكت و بروشور، نمايشگاه كتاب در كانون‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا خواهد كرد.
captcha