کد خبر: 2519197
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳

مراسم فاطميه ويژه فعالان قرآنی اردكان برگزار شد

مراسم گراميداشت ايام فاطميه در محل مؤسسه قرآنی نورالزهرا(س) اردكان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به مناسبت ايام حزن‌انگيز فاطميه مراسم سوگواری همراه با سخنرانی يكی از وعاظ در محل مؤسسه قرآنی نورالزهرا(س) برگزار شد.
در اين مراسم كه به همت كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی اردكان و با دعوت از فعالان جلسات و كلاس‌های قرآنی اردكان برگزار شد، حيدری، يكی از اساتيد حوزه به بيان گوشه‌هايی از عظمت وجودی حضرت امام اشاره كرد و اين عظمت و اقتدار امام را ناشی از تربيت قرآنی ايشان دانست.
وی كه از مركز استان برای حضور در اين مراسم دعوت شده بود به ارائه بحث‌هايی درباره شخصيت فردی و اجتماعی حضرت زهرا(س) پرداخت. همچنين در اين مراسم معنوی ضمن سوگواری و عزاداری ايام فاطميه مسابقه حضوری «فاطمه‌شناسی» نيز برگزار شد.
در خبری ديگر از اردكان آمده است، نخستين جلسه شورای منطقه‌ای آموزش و پرورش شهرستان اردكان با محوريت برگزاری جشنواره فرهنگی ـ هنری دانش‌آموزان برگزيده استان يزد در محل فرمانداری اردكان تشكيل شد.
حجت‌الاسلام حسينی، امام جمعه اردكان در اين جلسه كه با حضور فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر و تنی چند از مسئولان ادارات و ارگان‌های شهرستان برگزار شد، اين جشنواره را فرصت مناسبی برای معرفی فرهنگ دينی و بومی اردكان به دانش‌آموزان برگزيده استان يزد عنوان كرد و خواستار همكاری كليه دستگاه‌ها برای انجام شايسته اين فعاليت فرهنگی شد.
نوريان، رئيس اداره آموزش و پرورش اردكان در ادامه به تشريح روند اجرای اين جشنواره در روزهای هفتم و هشتم ارديبهشت‌ماه سال جاری پرداخت و ضمن معرفی رؤسای كميته‌های اجرايی اين جشنواره درخصوص شرايط، مكان و نيازهای برگزاری مسابقات نكاتی را ارائه كرد.
وی از تمام مسئولان شهرستان خواست برای اجرای هرچه بهتر اين جشنواره اداره آموزش و پرورش را ياری كنند.
يادآور می‌شود، دانش‌آموزان برگزيده شهرستان‌های استان يزد در اين جشنواره به مدت دو روز در رشته‌های قرآن و معارف اسلامی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمايشی، هنرهای آوايی، ادبيات، فيلم كوتاه و هنرهای دستی به رقابت خواهند پرداختند.
captcha