کد خبر: 2520300
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

نمايشگاه «عفاف و حجاب» در گرمسار گشايش يافت

گروه اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)، نمايشگاه «حجاب و عفاف» در گرمسار گشايش يافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، نمايشگاه عفاف و حجاب در شهرستان گرمسار به‌همت هيئت عاشقان نينوا اين شهرستان برپا شده است.
در اين نمايشگاه انواع مانتو با مدهای اسلامی، چادر و مقنعه و همچنين پوسترهايی در رابطه با ضرورت حفظ حجاب در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است.
همچنين در نمايشگاه «عفاف و حجاب» شهرستان گرمسار انواع محصولات فرهنگی از جمله كتاب‌های مذهبی، نرم‌افزارهای فرهنگی و قرآنی، پوستر، پرچم و تقويم سال ارائه شده و اين نمايشگاه به مدت يك هفته در كارخانه پنبه قديم گرمسار به روی علاقمندان گشوده است.
همچنين همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) نمايشگاه فرهنگی ـ مذهبی ريحانة‌النبی(ص) با همكاری هيئت عاشقان نينوا گرمسار و اداره تبليغات اسلامی اين شهرستان در شهرستان گرمسار گشايش يافت.
در اين نمايشگاه منزل اميرالمومنين علی(ع)، باغ فدك، مسجد النبی(ص)، قبرستان بقيع و مزار شهدای گمنام به صورت نمادين در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است و اين نمايشگاه در محل كارخانه پنبه قديم گرمسار تا 31 فروردين‌ماه به روی علاقمندان گشوده است.
captcha