کد خبر: 2521094
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵

آموزش فنون قرآن و عترت در شهرستان اردكان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: از سوی مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان دوره‌های آموزش قرآن و عترت از 17 فروردين‌ماه آغاز شده است و همواره ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، از سوی مؤسسه كانون قرآن و عترت شهرستان اردكان دوره‌های آموزش قرآن در قالب رشته‌های تفسير قرآن، حديث‌خوانی، روخوانی قرآن، روانخوانی قرآن، تجويد قرآن، امام‌شناسی و حفظ قرآن به روش اشاره برگزار شده است.
اين دور از رشته‌های قرآنی از 17 فروردين‌ماه آغاز شده‌اند و تا پيش از ماه رمضان با حضور 13 مربی قرآن و بيش‌از 100 قرآن‌آموز ادامه خواهند داشت.
گفتنی است، حمزه شاكر، مديريت واحد بانوان مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان را به‌عهده دارد كه در نظر گرفته شده تا خردادماه سال جاری نشست تخصصی ويژه برنامه‌های تابستانه را ويژه مسئولان و اعضای قرآنی مؤسسه فوق‌الذكر برگزار كند.
همچنين مقرر شده است تا مسابقات قرآن، همايش‌های قرآنی و نمايشگاه قرآن در دستور كار سه ماهه فصل تابستان قرار گيرد.
يادآوری می‌شود، پس از برگزاری هر يك از رشته‌های قرآنی مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان، آزمون برگزار خواهد شد و نفراتی كه حدنصاب نمره قبولی را كسب كنند موفق به دريافت گواهينامه خواهند شد.
خبرنگار: اعظم قانعی‌اردكانی
captcha