کد خبر: 2521095
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶

برگزاری راهپيمايی «حمايت از قرآن كريم» در فلسطين

گروه بين‌الملل: راهپيمايی مردمی «حمايت از قرآن كريم» عصر ديروز، 30 فروردين‌ماه، به منظور تشويق بيشتر به قرائت و حفظ قرآن كريم در شهر «ام الفحم» فلسطين برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «بلدتنا»، اين راهپيمايی به همت مؤسسه «حراء» ام الفحم و در راستای برنامه‌های اين مؤسسه با عنوان «ابناؤنا والقرآن: فرزندان ما و قرآن» برگزار شد.
اين راهپيمايی مردمی از مسجد «ابوعبيده» ام الفحم آغاز شد و با عبور از خيابان‌های اين شهر در ميدان «القربية» پايان يافت.
دانش‌آموزان مؤسسه حراء و مربيان قرآن در اين راهپيمايی حضور داشتند و با در دست داشتن نسخه‌هايی از قرآن كريم و سردادن شعار «لا اله الا الله و القرآن كتاب الله» و «القرآن لنا دستور هو المنهج هو النور» حمايت خود را از كلام وحی اعلام كردند.
بنا بر اين گزارش، در پايان راهپيمايی ام الفحم، دانش‌آموزانی كه طی 4 ماه موفق به حفظ چندين جزء از قرآن كريم شده بودند، مورد تجليل واقع شدند.
حسين وليد، رئيس مؤسسه حراء ام الفحم نيز ضمن قدردانی از شركت‌كنندگان در راهپيمايی اظهار كرد: اجرای چنين طرح‌هايی آينده‌ای نورانی را برای نسل‌های آينده رقم خواهد زد و ما از خداوند متعال می‌خواهيم كه اين حركت مردمی را در ترازوی حسنات ما بنويسد.
captcha