کد خبر: 2521424
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

مسابقات قرآن و نهج البلاغه شركت گاز آذربايجان شرقی برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: هفدهمين مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه ويژه فرزندان كاركنان و ششمين دوره مقدماتی قرآن و نهج‌البلاغه ويژه كاركنان و همسران كاركنان شركت گاز استان اذربايجان شرقی روز گذشته 29 فروردين ماه در تبريز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، بر اساس اين گزارش، اين مسابقات قرآنی در محل سالن آمفی تئاتر شركت گاز استان و با حضور مشاور استاندار و رئيس شورای اقامه نماز استان، جمعی از هيئت رئيسه و اعضای شورای فرهنگی شركت گاز استان و 116 چهره قرآنی در رشته‌های حفظ، مفاهيم، قرائت قرآن كريم، نهج‌البلاغه و اذان برگزار شد.
محمدعلی فتح اله زاده، دبير شورای فرهنگی شركت گاز استان با اشاره به افزايش 500 درصدی حضور كاركنان در مسابقات قرآنی نسبت به سال گذشته گفت: امسال 62 شركت كننده در بخش كاركنان،31 نفر در بخش فرزندان و 23نفر در بخش همسران كاركنان آموخته های قرآنی خود را آزمودند.
فتح اله زاده با اشاره به اتخاذ تدابير لازم در ارتقای جايگاه قرآن در شركت تصريح كرد: انس با قرآن سرمنشاء درك حقايق الهی بوده و حضور در مجالس قرآنی زمينه لازم جهت نشر فرهنگ عظيم قرآن و استفاده از احكام ناب آن را فراهم می سازد.
يادآور می شود كه دستيابی به حد نصاب امتياز در آزمون نماز و احكام نماز پيش نياز رشته های مسابقات بوده و نفرات برگزيده اين دور از مسابقات به مرحله نهايی مسابقات قرآن و نهج البلاغه راه خواهند يافت.
گفتنی است اين دور از مسابقات قرآنی با اجرای تواشيح توسط گروه معارج همراه بوده است.

captcha