کد خبر: 2521425
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه آسيه نجف‌آباد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه آسيه نجف‌آباد آغاز شده است و تا پايان تابستان سال جاری ادامه می‌يابد.

حاجيه بيگم شريفی، مديرمسئول مؤسسه آسيه نجف‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: دوره‌های آموزش قرآن از مهرماه در مؤسسه آسيه نجف‌آباد آغاز شده است و تا پايان تابستان سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه با اشاره به ثبت نام 70 نفر در كلاس‌های اين مركز بيان كرد: كلاس‌های اين دوره به رشته‌های روخوانی و روانخوانی و تفسير قرآن اختصاص يافته است.
شريفی اظهار كرد: كلاس‌های اين دوره‌های آموزشی 2 جلسه در هفته به مدت 120 دقيقه آموزشی برگزار می‌شود و در پايان دوره فراگيران جهت محك زدن آموزه‌های خود موظف هستند در آزمون‌های پايانی حضور يابند.
مديرمسئول مؤسسه آسيه نجف‌آباد در پايان خاطرنشان كرد: از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره‌ها می‌توان به مژگان پايمرد اشاره كرد.
captcha