کد خبر: 2521525
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۴

برگزاری جلسات هفتگی آموزش قرآن در كهنوج

رئيس اداره تبليغات اسلامی كهنوج از برگزاری جلسات هفتگی آموزش قرآن در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی كرمان، حجت‌الاسلام مسلم پورجمالی، با اعلام اين خبر بيان كرد: در حال حاضر اين كلاس‌ها در سطح شهر كهنوج برگزار می‌شود و اميدواريم به‌زودی اين كلاس‌ها در روستاهای كهنوج نيز برگزار شود.
وی فعاليت‌ اين كلاس‌های قرآنی را آموزش تجويد، قرائت قرآن، مفاهيم قرآن، آشنايی با فنون قرائت قرآن، بيان نكات اخلاقی از خود آيات قرآن، تفسير و حفظ قرآن برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان توسط اساتيد و مربيان مجرب شهرستان كهنوج عنوان كرد كه در حال برگزاری است.
پورجمالی ميزان استقبال از اين كلاس‌ها را بسيار خوب اعلام كرد و افزود: هر جلسه با حضور تعداد زيادی از جوانان و نوجوانان پرشور و علاقه‌مند در حال برگزاری است كه به‌علت استقبال علاقمندان به فراگيری قرآن كريم به‌زودی تعداد كلاس‌ها را در شهرستان افزايش می‌دهيم.
وی همچنين در پايان از همكاری اداره تبليغات اسلامی كهنوج با آموزش و پرورش در جهت راه‌اندازی جامعة‌القرآن برای جوانان و نوجوانان در سطح شهرستان خبر داد.
captcha