کد خبر: 2521730
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵

هوشمندسازی تمامی مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در سال جاری

مشاور رئيس سازمان تبليغات اسلامی كشور از هوشمندسازی تمامی دبيرستان‌های علوم معارف اسلامی كشور در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين حسين دانی، مشاور رئيس سازمان تبليغات اسلامی در حاشيه آئين تجليل از دانش‌آموزان دبيرستان علوم و معارف اسلامی صدرا شهرستان كاشان گفت: در حال حاضر تعدادی از مدارس به‌صورت هوشمند اداره شده و بقيه نيز در سال تحصيلی جديد تبديل به مدارس هوشمند می‌شوند.
وی گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی مدارس زير پوشش سازمان تبليغات اسلامی، حداقل يك كلاس در هر يك از واحدهای آموزشی علوم و معارف اسلامی تا پايان سال تحصيلی آينده به روش‌های ياددهی و يادگيری مبتنی بر فن آوری تجهيز می‌شود.
حجت‌الاسلام دانی، كيفيت‌بخشی امور آموزشی و تربيتی و ايجاد نوآوری و خلاقيت در اين امور را از مهمترين برنامه‌های مدارس صدرا در سال تحصيلی جاری بيان كرد و افزود: ايجاد فضای مناسب آموزشی، كتابخانه، بانك سؤال و تهيه تجهيزات آموزشی در اين مدارس از اولويت‌های كاری سازمان تبليغات اسلامی در سال تحصيلی آينده است.
captcha