کد خبر: 2522062
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲

گسترش فرهنگ كتابخوانی از اولويت های فرهنگی جامعه است

گروه اجتماعی: امام جمعه اردل با تاكيد بر نهادينه شدن فرهنگ كتابخوانی در جامعه، گسترش فرهنگ كتابخوانی را از اولويت های فرهنگی جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال وبختياری، به نقل از روابط عمومی اداره كل كتابخانه های عمومی استان، حجت الاسلام و المسلمين موسی سلمان پور، امام جمعه اردل يكم ارديبهشت ماه در اولين جلسه انجمن كتابخانه های عمومی شهرستان اردل در سال جاری، گسترش فرهنگ كتابخوانی را از اولويت های فرهنگی جامعه دانست و افزود: كتابخانه های عمومی با تامين منابع لازم می توانند عامل موثری در تشويق مردم به مطالعه باشند.
وی با تاكيد بر نهادينه شدن فرهنگ كتابخوانی در جامعه، ترويج فرهنگ كتابخوانی، تامين منابع و ايجاد انگيزه در يكايك افراد جامعه را از راهكارهای تحقق اين مهم دانست.
حجت الاسلام سلمان پور ادامه داد: كتابخانه های عمومی با فراهم نمودن كتاب های مناسب، كتابداران متخصص و توجه به نيازهای مراجعين می توانند در تشويق اقشارمختلف مردم به كتابخوانی بسيار مفيد و موثرباشند.
وی پيشنهاد كرد از مجموعه چند هزار جلدی كتاب های وی با همكاری اداره كل كتابخانه های استان كتابخانه مشاركتی دائر شود و كتاب ها مورد استفاده عموم مردم قرارگيرند.
بهروز صادقی، مديركل كتابخانه های استان نيز در اين ديدارطی سخنانی در خصوص بررسی عوامل موثر در توسعه كتابخوانی، تريبون های نماز جمعه را در افزايش آگاهی مردم نسبت به ترويج كتابخوانی مهم برشمرد و ضمن استقبال از پيشنهاد امام جمعه اردل در راه انداز كتابخانه مشاركتی عنوان كرد: اين اداره كل آمادگی دارد در صورت در اختيار گذاشتن مكان مناسب اقدامات لازم را دائر نمودن كتابخانه انجام دهد.
وی همچنين با اشاره به پيشرفت ها و اقدامات انجام گرفته درسال گذشته در راستای توسعه كتابخانه ها و افزايش كتابخوانی، گفت: مهم ترين اقدامات انجام گرفته اين اداره كل در سال گذشته افتتاح كتابخانه عمومی شهدای چالشتر بود كه بعد از گذشت 6 سال يك باب كتابخانه با كم ترين هزينه و در مدت زمان كمتر از 45 روز به مجموعه كتابخانه های عمومی استان افزوده شد.
به گفته وی، بهره برداری از كتابخانه های مشاركتی و حق انتفاعی در اولويت كاری برنامه های اين اداره كل در سال جاری قرار دارد و اين نهاد آمادگی دارد با معرفی مكان هايی كه استانداردهای لازم جهت تاسيس كتابخانه را داشته باشند كتابخانه مشاركتی دائر كند.
فيروزخسروی، فرماندار شهرستان اردل نيز در اين نشست با اشاره به نامگذاری سال 92 بنام سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی توسط مقام معظم رهبری افزود: هر قدر افراد از سواد و آگاهی بيشتری برخوردار باشند در حوزه سياست و اداره امور جامعه در عرصه های مختلف موفق تر خواهند بود و اين امر ميسر نمی شود مگر با مطالعه و كتاب خواندن.
وی ادامه داد: اميد است در سال جديد با مساعدت مسئولين همه دستگاها بيش از گذشته شاهد توسعه و ترويج فرهنگ كتابخوانی باشيم.
captcha