کد خبر: 2522947
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

تقويت بنيه اعتقادی دانش‌آموزان به تلاش بيشتری نياز دارد

گروه فعاليت‌های قرآن: نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه یزد عملكرد آموزش و پرورش در سال‌های اخير به‌ويژه در رابطه با ترويج قرآن و مدارس قرآنی را ستود و گفت: برای تقويت بنيه اعتقادی، دينی، هويت الهی و رشد عقلی دانش‌آموزان به تلاش بيشتری نياز است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل آموزش و پرروش استان يزد، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا ناصری، نماينده ولی فقيه و امام جمعه يزد 2 اردیبهشت‌ماه در جمع اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم استان يزد عملكرد آموزش و پرورش در سال‌های اخير به‌ويژه در رابطه با ترويج قرآن و مدارس قرآنی را ستود و گفت: برای تقويت بنيه اعتقادی، دينی، هويت الهی و رشد عقلی دانش‌آموزان به تلاش بيشتری نياز است.
وی با اشاره به اهميت و جايگاه معلم در اسلام و جامعه اسلامی افزود: ارزش معلم به اين است كه دانش‌آموزانی متدين و دين‌دار تربيت كند.
حجت‌الاسلام ناصری با تجليل از استاد شهيد مطهری اظهار کرد: شهيد مطهری به تربيت در كنار علم اهتمام ويژه‌ای داشت و تنها به انباشته‌های علمی نپرداخت بلكه در ميدان تربيت از علم هم بهره كامل برد.
امام جمعه يزد با يادآوری ابعاد تربيت، خاطرنشان كرد: آنچه مورد نظر اسلام، قرآن و پيامبر اكرم(ص) است، همان بعد معنوی تربيت است كه چهره‌ای الهی، ايمانی دارد و عظمت، شخصيت و جايگاه معلم به جنبه‌های تربيت معنوی و الهی مربوط می‌شود.
اين مقام مسئول افزود: اگر تربيت علمی با تربيت الهی ممزوح نشود، قطعاً از آن نتيجه‌ای حاصل نمی‌شود و مسئولان مدارس و معلمان بايد به اين موضوع توجه داشته باشند. علم، تعليم و تعلم، مقدمه رسيدن به كمال است و رسيدن به كمال، با ايمان و عمل صالح، ميسر است.
امام جمعه يزد جايگاه و مسئوليت دانشگاه فرهنگيان در تربيت معلم را بسيار خطير و حساس خواند و تصريح كرد: تربيت دينی دانش‌آموزان بايد دغدغه معلمان ما بشود و كار فرهنگی اصلی و اساسی آن است كه معلمانی تربيت بشوند كه فرزندان ما را بنيادی، تربيت كنند.
در اين ديدار، محمدكاظم رحيمی‌نژاد، مديركل آموزش و پرورش استان يزد نيز با تجليل از مقام علم و معلم به ارائه گزارشی از برنامه‌های هفته تكريم و تجليل از مقام معلم پرداخت و بهره‌مندی از فرصت‌ها برای معرفی آثار و افكار استاد شهيد مطهری، معرفی اهميت و جايگاه تعليم و تربيت و تجليل از زحمات 28 هزار نفر از معلمان شاغل و بازنشسته استان را از جمله اهداف اين برنامه‌ها ذكر كرد.
وی تجليل و گلباران تربت 124 معلم شهيد استان، برگزاری مراسم سپاس از معلم توسط نمايندگان تشكل‌های دانش‌آموزی، ديدار با خانواده معظم شهدای فرهنگی، ديدار با پيشكسوتان عرصه تعليم و تربيت، ديدار و تجديد ميثاق معلمان استان با ولايت، ديدار معلمان با نماينده ولی فقيه و امام جمعه يزد و برگزاری همايش استانی نكوداشت مقام معلم و تجليل از معلمان نمونه كشوری، استانی و منطقه‌ای را از رئوس برنامه‌های هفته معلم برشمرد.
captcha