کد خبر: 2523046
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

فعالان قرآنی جامعه را نسبت به ارزش حضور مردم در انتخابات آگاه كنند

گروه انديشه: فعالان قرآنی بايد جامعه را بصيرت داده و آنان را به ارزش حضور مردم به تعبير مقام معظم رهبری و جايگاه قدرتی حضور مردم آگاه كنند.

حجت‌الاسلام سيدمحمد موسوی، امام جمعه شهرستان چابهار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، اظهار كرد: كارشناسان و فعالان قرآنی در آگاه‌سازی جامعه و ارتقای سطح بينش مردم نسبت به ساير افراد وظيفه سنگين‌تری دارند، همان‌طور كه وظيفه اوليای دين سنگين‌تر از بقيه است.
وی افزود: يكی از مواقعی كه نياز است تا جامعه قرآنی فعاليت خود را افزايش دهد، ايام انتخابات است، اين افراد بايد جامعه را بصيرت داده و آنان را به ارزش حضور مردم به تعبير مقام معظم رهبری و جايگاه قدرتی حضور مردم آگاه كنند.
امام جمعه شهرستان چابهار اظهار كرد: هرچه حضور مردم پررنگ‌تر باشد، انتخابات از شكوه بيشتری برخوردار خواهد بود و مردم بايد بينش و بصيرت كافی داشته باشند و بدانند كه حضور در صحنه انتخابات، توانايی آنان در سطح بين‌المللی را نشان می‌دهد.
حجت‌الاسلام موسوی بيان كرد: هر فردی كه بخواهد در نظام اسلامی مسئوليتی را به عهده بگيرد، بايد از دو ويژگی و خصيصه اساسی برخوردار باشد، شرط اول ايمان و آگاهی كافی است، يك مسئول بايد مؤمن و آگاه باشد و اطلاعات علمی لازم را داشته باشد.
وی در ادامه افزود: دومين خصيصه يك مقام مسئول، امين بودن اوست؛ بنابراين علاوه بر داشتن علم، تخصص و تجربه كافی، امين و قابل اعتماد باشد.
امام جمعه شهرستان چابهار تصريح كرد: حضور اهالی جامعه قرآن در صحنه سياسی از اوايل انقلاب تاكنون خوب بوده، زيرا اصولاً سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما همان سياست ماست؛ اين دو با هم عجين‌ هستند و هماهنگ با هم كار می‌كنند.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به حزب‎‌گرايی‌ها در دوران انتخابات بيان كرد: رقابت بين احزاب سياسی مختلف، اگر فقط به جريان حزبی رفت، در درازمدت به نظام لطمه می‌زند؛ اما اگر به سمت و سوی ارزش‌های الهی سوق داده شود، سازنده است.
وی افزود: متأسفانه در كشورهای غربی صرفاً حزب مطرح است و همه در تلاش‌ هستند تا حزب خودشان روی كار بيايد، در حالی كه به شايسته‌سالاری توجهی نمی‌شود.
امام جمعه شهرستان چابهار در پايان بيان كرد: خود حزب نبايد هدف قرار گيرد‌ و در انتخاب كانديدای خود، بايد ملاك‌های ارزشی و انسانی در نظر گرفته شود.
captcha