کد خبر: 2523153
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰

برگزاری كلاس‌های قرآنی در دار‌القرآن المهدی(عج) گرمسار

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های قرآنی در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، مفاهيم، تجويد، حفظ و صرف و نحو قرآن از 20 فروردين‌ماه ويژه بانوان و آقايان در دار‌القرآن المهدی(عج) گرمسار برگزار می‌شود.

بهروز ذوالقدری، مديرمسئول دار‌القرآن المهدی(عج) گرمسار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآنی در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، مفاهيم، تجويد، حفظ و صرف و نحو قرآن كريم در دار‌القرآن المهدی(عج) گرمسار برگزار می‌شود.
ذوالقدری در اين رابطه افزود: اين كلاس‌های قرآنی در رشته‌های عنوان شده يك دوره 2 ماه و نيمه است كه از 20 فروردين‌ماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز شد.
وی تصريح كرد: مخاطبان شركت‌كننده در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، مفاهيم، تجويد، حفظ و صرف و نحو قرآن دو گروه بانوان و آقايان هستند.
مديرمسئول دار‌القرآن المهدی(عج) در رابطه با روزهای برگزاری اين كلاس‌های قرآنی عنوان كرد: كلاس‌های آموزش قرآن در تمامی رشته‌ها در تمام روزهای هفته و در دو نوبت صبح از ساعت 8:30 تا 12 و بعدازظهر از ساعت 16 تا 18:30 برگزار می‌شود.
وی در ادامه بيان كرد: در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، مفاهيم، تجويد، حفظ و صرف و نحو قرآن در حال‌حاضر 20 نفر حضور فعال و مستمر دارند.
ذوالقدری در رابطه با اين مؤسسه قرآنی اعلام كرد: مؤسسه دارالقرآن المهدی(عج) گرمسار از سال 71 تأسيس شد و در سال 86 با دريافت مجوز رسمی رسماً فعاليت‌های قرآنی خود را در اين مؤسسه آغاز كرد، و درحال حاضر نيز، 350 قرآن آموز نيز در اين دارالقرآن حضور دارند.
captcha