به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امورخيريه هيئت بازرسی شهيد حاج حسين بصير كه از سوی سازمان اوقاف و امورخيريه از 31 فروردين ماه به اين استان اعزام و به بازرسی از عملكرد سال 91 اداره كل اوقاف مازندران پرداختند عصر ديروز به كار خود پايان دادند.
بنا بر اين گزارش اين هيئت بازرسی متشكل از تيم بازرسی خلبان شهيد كشوری – خلبان شهيد شيرودی و سردار شهيد حاج محمد حسن طوسی بوده است كه از روزهای 31 فروردين تا 3 ارديبهشت از ادارات اوقاف و امورخيريه شهرهای نكا – ساری – بهشهر – بابل – آمل – تنكابن – نوشهر – محمودآباد – بابلسر – نور بازديد و بازرسی كامل به عمل آوردند.
اين تيم بازرسی صبح امروز چهارشنبه چهارم ارديبهشت ماه با حضور در نشستی به بيان محاسن – نواقص و معايب برنامه سال 91 خواهند پرداخت و پيشنهادات لازم را برای اجرای هرچه بهتر و شايسته تر برنامه در سال 92 را بيان می نمايند.
گفتنی است اين هيئت بازرسی متشكل از مدير كل بازرسی عملكرد و پاسخگويی به شكايات و كارشناسان حوزه های فرهنگی اجتماعی – حقوقی – تحقيق – روابط عمومی – فناوری – حراست – بهره وری اقتصادی – مالی عمومی و اختصاصی توسعه منابع و نيروی انسانی می باشند.