کد خبر: 2524575
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۸

شناسنامه‌دار شدن 145 هيئت مذهبی دشتستان

رئيس اداره تبليغات اسلامی دشتستان از شناسنامه‌دار شدن 145 هيئت مذهبی در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سازمان تبليغات اسلامی دشتستان، حجت‌الاسلام سيد علی‌پناه محمودی‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی دشتستان، از شناسنامه‌دار شدن 145 هيئت مذهبی در اين شهرستان خبر داد و خاطرنشان كرد: هم‌اكنون نزديك به 150 هيئت مذهبی در شهرستان دشتستان فعاليت‌های فرهنگی و مناسبتی را انجام می‌دهند كه از اين تعداد هيئت، مشخصات 145 هيئت مذهبی تا پايان سال گذشته در شورای هيئت‌های مذهبی اين شهرستان به ثبت رسيده است.
وی اظهار كرد: هيئت‌های مذهبی نقشی اساسی در ترويج فرهنگ اسلامی و قرآنی دارند و تقويت اين تشكل امری لازم است.
محمودی‌نيا گفت: گسترش تعاليم اصيل اسلامی در سطح جامعه امری لازم است و بايد با اجرای برنامه‌های پرمحتوای فرهنگی در اين راستا تلاش كنيم.
وی برگزاری برنامه‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی، مراسم قرائت ادعيه، برپايی دوره‌های آموزش قرآنی و احكام و برگزاری مجالس سخنرانی مذهبی را از جمله فعاليت‌های هيئت‌های مذهبی برشمرد.
رئيس تبليغات اسلامی دشتستان تصريح كرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، حمايت مالی و معنوی از برنامه‌های فرهنگی هيئت‌ها و توجه به انسجام فعاليت‌های تشكل‌های مذهبی از اقدامات سازمان تبليغات اسلامی برای گسترش فعاليت‌های مذهبی است.
وی در ادامه از برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی برای 1000 نفر در سال 91 به همت اين اداره خبر داد.
محمودی‌نيا ادامه داد: دوره‌های آموزشی تخصصی و كارگاه‌های مهارتی ويژه مسئولين هيئت‌های مذهبی، مداحان، اقشار تاثير گذار، كاركنان دولت و بازاريان در قالب 15 عنوان دوره آموزشی برای 1000 نفر از گروه‌های مختلف برگزار شد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دشتستان اضافه كرد: اين دوره‌های آموزشی به مدت 1200 نفر ساعت و در قالب موضوعات تربيت خانواده در اسلام، اخلاق تدريس در آئينه آيات و روايات، شبهه شناسی و مسائل دينی و اعتقادی، انديشه و آراء امام راحل ، اخلاق مداحی، آواها و نواهای مداحی، كسب و كار حلال، مديريت و روش‌های كار گروهی در كار دينی، تكنيك‌ها و تاكتيك‌های تبليغات روانی و همچنين مهارت‌های اساسی زندگی، آشنايی با نحله‌های انحرافی در هيئت‌های مذهبی و عرفان‌های حقيقی و دروغين و با استفاده از اساتيد مجرب حوزه و دانشگاه برگزار شد.
محمودی‌نيا در پايان گفت: آموزش تخصصی مسئولان هيئت‌های مذهبی و مداحان از برنامه‌های موفق اداره تبليغات اسلامی در سال 91 بوده است.
captcha