کد خبر: 2524956
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۱

مراسم يادواره شهدا در كنگان برگزار می‌شود

سرپرست اداره تبليغات اسلامی كنگان از برگزاری يادواره شهدا در دبيرستان دخترانه تيزهوشان اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان بوشهر، حجت‌الاسلام رحيم اهرمی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی كنگان اظهار كرد: شهر و ديار ما با عشق به شهادت و نجات از آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی ايران عجين شده است و مردم ما عاشق و دلباخته شهادت هستند.
وی گفت: برگزاری يادواره شهدا در واقع نوعی مقابله با دشمنان در زمينه فرهنگی است و اجرای اين مراسم حضور شهدا را در اذهان و جامعه ما زنده می‌كند.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی كنگان در ادامه افزود: با همكاری اين اداره و دبيرستان دخترانه تيزهوشان كنگان، مراسم يادواره شهدا، 12 ارديبهشت‌ماه همزمان با سالگرد شهادت استاد مطهری در اين دبيرستان برگزار می‌شود.
يادآور می‌شود، توسعه و تعميق فرهنگ شهادت و معرفی الگوهای شهيد و شهادت از اهداف اين يادواره عنوان شده است.
captcha